Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Plany sylwestrowe: |
w domu z Nim |
|
18% |
[ 5 ] |
robię domówkę |
|
22% |
[ 6 ] |
idę na domówkę |
|
14% |
[ 4 ] |
wielki bal |
|
0% |
[ 0 ] |
idę spać! |
|
0% |
[ 0 ] |
z telewizorem |
|
7% |
[ 2 ] |
jaki sylwester?!? ;) |
|
11% |
[ 3 ] |
idziemy do małego lokalu na tańce |
|
0% |
[ 0 ] |
z dziećmi |
|
0% |
[ 0 ] |
Jeszcze nie wiem :) |
|
25% |
[ 7 ] |
|
Wszystkich Głosów : 27 |
|
Autor |
Wiadomość |
asiuniak33 maniak

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 16:46 Temat postu: |
|
|
Jeszcze niewiem ale, pewnie jak co roku skończymy u siostry  _________________ Małe "wielkie" cudo...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 20:33 Temat postu: |
|
|
A my trzeci rok z rzędu sylwestra robimy u siebie, małe przyjątko, najbliżsi przyjaciele.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 22:26 Temat postu: |
|
|
My kultywujemy tradycję nicnierobienia we dwoje.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
_cZaRnA_ uzależniony

|
Wysłany: Sob 24 Lis 2012, 0:02 Temat postu: |
|
|
My będziemy zmuszeni na jakąś domówkę albo w samotności, albo ze znajomymi. Musiałam nagle iść na operację więc na żadne podskoki taneczne nie mogę sobie pozwolić _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Sob 24 Lis 2012, 8:51 Temat postu: |
|
|
My prawdopodobnie to co Karolina, ja pracuje do 14 :/ _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda87 maniak

|
Wysłany: Sob 24 Lis 2012, 12:05 Temat postu: |
|
|
My w tym roku siedzimy prawdopodobnie sami w domu
Rok temu byliśmy na domówce, dwa i trzy lata temu robiliśmy domówkę u nas i w tym roku nie mamy na nic ochoty, więc zostaniemy w domu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martylda maniak

|
Wysłany: Sob 24 Lis 2012, 15:19 Temat postu: |
|
|
Nie ma jeszcze opcji "pracuję"
Ja pracuję, a mój narzeczony pewnie spotka się z kumplami, może potraktują to jako kawalerskie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Sob 24 Lis 2012, 21:55 Temat postu: |
|
|
Noir napisał: | My w tym roku spędzamy w Paryżu u u przyjaciół. Na razie żadnych konkretnych planów, ale na pewno pójdziemy zobaczyć fajerwerki kolo wieży Eiffla  |
zmartwię Cię, pod Wieżą Eiffla nie ma fajerwerków w Sylwestra tylko na 14 lipca robią tłumaczą się co roku oszczędnościami ale może w tym roku coś się zmieni (ale nie sądzę, patrząc na obecny rząd to raczej nie będą się silić na sztuczne ognie w sylwka )
a my pewnie będziemy w domu korzystać z wolnego dnia mojego męża i pewnie spędzimy go na spaniu (domyślam się, że mały będzie nieźle nam dawał przez pierwszy miesiąc nocami ). a poza tym to już od kilku lat dla mnie Sylwester jest mało atrakcyjną imprezą  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Nie 25 Lis 2012, 9:28 Temat postu: |
|
|
Cytat: | a poza tym to już od kilku lat dla mnie Sylwester jest mało atrakcyjną imprezą |
loute to chyba nie tylko dla Ciebie. Kiedys to tak wyczekiwalo sie tego Sylv. planowalo, a teraz zwyczajnie mi sie nie chce. Owszem moge poogladac fajerwerki, wypic szampana czy nawet posiedzec z garstka znajomych, ale zeby jakas impreze robic czy isc... nie  _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Nie 25 Lis 2012, 9:39 Temat postu: |
|
|
dokładnie! na fajerwerki też lubię popatrzyć jakieś domówki czy imprezy w klubach do mnie już nie przemawiają. ewentualnie mogłabym wykorzystać te wolne dni na wyjazd gdzieś w góry albo w jakieś ciepłe miejsce, ale problem w tym, że to jest mocno oblężony moment przez turystów i raczej się w takim tłumie nie wypocznie. pozostaje spokojne spędzenie sylwka w domu a urlop w mniej napiętym terminie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|