|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AsicaGdynia kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 12:15 Temat postu: Gdynia pozdrawia !! :) |
|
|
Witam szanowne Panny i Panie
Czas ucieka... co tu dużo gadać, przyszłam szukać u Was pomocy, lokal mamy zarezerwowany od roku i nic poza tym a ślub 07.07.12... zostało mało czasu
Pozdrawiam ze słonecznej dziś Gdyni
zakatarzona Asica  |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 12:43 Temat postu: |
|
|
Lokal to jedyne co macie?
Kurczę my też mamy mało załatwione,ale zdecydowanie więcej od Was no i ślub dwa miesiące później.
Asico koniecznie przeglądaj forum,znajdziesz dużo inspiracji i bierz się do roboty bo czas ucieka  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AsicaGdynia kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 12:52 Temat postu: |
|
|
Ja chyba jestem z tych wyluzowanych dusz, które wspólnie z facetem doszły do wniosku, że jeśli za miesiąc dalej będziemy mieli tak mało, to przełożymy termin o 2 miesiące (chociaż 07.07 bardzo mi się podoba...) |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 12:55 Temat postu: |
|
|
Nawet jeśli przełożycie termin o dwa miesiące to i tak będzie delikatnie za mało.
My mamy dwa miesiące później termin a mamy salę,muzyków,kościół,kamerzystę z tych najważniejszych rzeczy.
Teraz ciężko będzie Ci znaleźć dobry zespół,fotografa czy kamerzystę bo co lepsi myzycy itd mają zaklepane terminy o rok,dwa do przodu.
Chyba,że nie zależy Ci na jakości usług wtedy znalezienia pana Stasia grającego do kotleta nie będzie problemem. _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 13:05 Temat postu: |
|
|
Witam na forum. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
AsicaGdynia kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 13:08 Temat postu: |
|
|
Tak wiec z tych ważniejszych rzeczy mamy salę kamerzysty nie chcę, fotografa mamy (zapomniałam wspomnieć, nie liczyłam tego, bo nasz przyjaciel jest fotografem zawodowym, robi cudowne zdjęcia, dostajemy od niego w prezencie foty) a kościół to nie problem i tak jak pytałam u mnie, ksiądz powiedział, że na 3 miesiące przez mamy rezerwować. Nie mamy jeszcze muzyki, ale z braku laku tez mam dj znajomego, jak nie wypali co innego
Mnie bardziej męczy - sukienka, garnitur, zaproszenia....
... ale że pracuje w domu, to sobie teraz wezmę wolne na miesiąc i wszystko ogarnąć się postaram. Oglądam właśnie milion kiecek (niestety jestem przy okazji chora i nie mogę iść na miasto mierzyć) |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 13:15 Temat postu: Re: Gdynia pozdrawia !! :) |
|
|
AsicaGdynia napisał: | Witam szanowne Panny i Panie
Czas ucieka... co tu dużo gadać, przyszłam szukać u Was pomocy, lokal mamy zarezerwowany od roku i nic poza tym a ślub 07.07.12... zostało mało czasu
Pozdrawiam ze słonecznej dziś Gdyni
zakatarzona Asica  |
Witaj serdecznie Wszystko da się załatwić Dobrze że masz awaryjnie DJ-a, wg mnie najciężej będzie z dobrym zespołem no i z sukienką  Powodzenia życzę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 13:19 Temat postu: |
|
|
Asico nie porzucaj 07.07 - to bardzo piękna data  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 13:37 Temat postu: |
|
|
agattt napisał: | Asico nie porzucaj 07.07 - to bardzo piękna data  |
Podpisuję sie pod tym iiiiiiiii bierz się do roboty! Pomożemy _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
AsicaGdynia kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Mar 2012, 13:51 Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny za powitanie i podtrzymanie jeszcze by się przydał kop w tyłek, z doświadczenia wiem, że jak ktoś mnie nie popchnie to mi ciężko zacząć, a jak juz dostanę klapsa to góry mogę przestawiać
Pralinko, wiedziałam, w którymś z tematów, że całkiem nieźle radzisz sobie w rozpoznawaniu sukni, może rzuciła Ci się gdzieś w oczy ta?:
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=296325&highlight=#296325 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|