|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pinesska guru

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 16:38 Temat postu: Nasz upragniony dzidziuś :* |
|
|
Najwyższa pora zebym i ja założyła swój post, bardzo chcę się dzielić z wami moimi radościami, smutkami, obawami. I dotrwać te resztę miesięcy w oczekiwaniu na mojego skarba.
Tak więc od początku, 2 tyg. po ślubie zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu wyszedł pozytywny, nie mogliśmy z mężem uwieżyć w to co zobaczyliśmy. Ale dla potwierdzenia na następny dzień zrobiłam jeszcze jeden i równiez wyszedł pozytywny.
2 dni póżniej pojechaliśmy w podróż poślubną do Bułgarii, nie czułam się najlepiej, mdłości, ból brzucha, i ten wstręt do zapachów.
Po powrocie poszliśmy od razu na ostry dyżur aby potwierdzić ciaze i dowiedzieć się czy z dzidzią wszystko ok po wakacjach. Okazał się wtedy początek 7 tyg. i jak na ten etap ciazy wszystko wporzadku,i co najwspanialsze zobaczyłam bijące serduszko mojego dzidziusia to było cuuuudonw. Jedynie co to lekarz powiedziła że jest jakiś płyn w macicy i trzeba go obserwować, i zalecił Magnez Asmag Forte na bóle brzucha.
Wtedy odrazu umówiłam się na wizytę do mojego lekarza ale dopiero na 15 września, tak więc czekamy z męzem aby poraz kolejny (ja) a on poraz pierwszy zobaczyć nasze maleństwo.
Ja czuję się średnio dobrze, pobolewa mnie brzuch wieczorami, mam wstręt do zapachów i strasznie szybko się męczę. I dodatkowo teraz przyplątało się do mnie jakieś choróbsko i z nim walczę domowo-babciowymi sposobami, jak narazie bez rezultatu. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alex89 gaduła

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 16:44 Temat postu: |
|
|
gratulacje spokojnych 9 miesięcy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 17:48 Temat postu: |
|
|
gratulację...a choróbsko niestety leczne babcinymi sposobami troszkę dlużej trwa ale dacie radę, ja dałam to i Ty dasz ani sie obejrzysz a tak jak mnie będzie Cię brzuch bolał od kopniaków maleństwa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 17:55 Temat postu: |
|
|
Ja również gratuluje maleństwa - w końcu się doczekałaś szybkiego powrotu do zdrówka, oraz spokojnych 9 miesięcy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 19:26 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz gratuluje i życzę spokojnych 9 miesięcy a w sumie to praktycznie 7
jeśli chodzi o bóle brzucha to lekarz powiedział mi że to normalne i trwają one do około 8 tygodnia, więc niedługo miną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mimi guru

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 19:56 Temat postu: |
|
|
Gratuluję Pinessko. Pamiętam, że marzyliście o tym, by szybko zostać rodzicami . _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
_cZaRnA_ uzależniony

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 20:15 Temat postu: |
|
|
Gratulacje. Życzę duzo zdrowia i szczęśliwego donoszenia ciąży. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 20:26 Temat postu: |
|
|
Pinessko i ja jeszcze raz Ci gratuluję będę śledzić Wasze losy!
Spokojnych 9 msc. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Your_princess uzależniony

|
Wysłany: Czw 8 Wrz 2011, 18:01 Temat postu: |
|
|
wspaniała wiadomość! Wszystkiego dobrego  _________________ Jesteśmy małżeństwem od dnia 27.06.2009r.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pinesska guru

|
Wysłany: Pią 9 Wrz 2011, 15:44 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny a czy to jest możliwe żeby w 9 tygodniu, tak mnie ganiało do toalety siku na okrągło ? Przecież ten szkrab jest maleńki i jeszcze chyba na pęcherz mi nie naciska. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|