Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Czy warto kupić wózek Cavoe Moi+?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aania992
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 12 Sie 2024, 21:32    Temat postu: Czy warto kupić wózek Cavoe Moi+? Odpowiedz z cytatem

Siemka! Jestem w ciąży i zaczynam kompletować wyprawkę. Znalezienie wózka nie było łatwym zadaniem, ale póki co podoba mi się Cavoe Moi+. Co o tym modelu myślicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hanusiek11
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 13 Sie 2024, 22:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten model wózka jest zdecydowanie godny uwagi, a jeśli martwisz się jego jakością, to niepotrzebnie, bo jest naprawdę super.
Powrót do góry
aania992
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 15 Sie 2024, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie zdążyłam zauważyć, że wózek cieszy się fajnymi opiniami. Zastanawia mnie jednak czy będzie dobry już do końca wózkowania i jak poradzi sobie w terenie??
Powrót do góry
hanusiek11
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 19 Sie 2024, 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że tak. I udźwig i wymiary spacerówki pozwalają na wożenie większego dziecka w nim. Zostanie przy tym też wygodny dla Ciebie.
Powrót do góry
aania992
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 21 Sie 2024, 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Już nie mam pytań dotyczących wózka, muszę ttlko wybrać kolor uśmiech
Powrót do góry
ispana
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 22 Sie 2024, 6:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aania992 - to zależy jaki planujesz kupić. Jeśli 2w1 czyli gondola i spacerówka to tak, wystarczy do końca wózkowania uśmiech To są dobre, wytrzymałe wózki dziecięce, dobrze zaprojektowane tak aby jak najdłużej służyły uśmiech
Powrót do góry
titana
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 27 Sie 2024, 9:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I posłuzy do końca wózkowania i do tego sprawdzi się w terenie. Chociaż jeśli zależy Ci na tym, aby wózek sprawdzał się w warunkach wiejskich bo tak będzie częściej użytkowany to rozważ jeszcze Cavoe Axo Shine - ma ciut lepszą amortyzację uśmiech
Powrót do góry
donda
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 27 Sie 2024, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli potrzebujesz wózka w teren to rozważ jeszcze Cavoe Axo Shine - to jest wózek z trochę lepszą amortyzacją i on jest własnie zaprojektowany na trudniejszy teren.
Powrót do góry
Alka223
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 9 Wrz 2024, 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyznam, że ja już sporo wózków widziałam. Wiele ofert porównałam i żadna jakoś mocniej nie przykuła mojej uwagi, ale Cavoe Axo Shine jest tutaj wyjątkiem. Tak fajnego, a zarazem ładnego wózka to ja jeszcze nie widziałam. Jest fenomenalny jeśli chodzi o zastosowane funkcje. Dzięki temu zapewni wygodę maluchowi i bezpieczeństwo.
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 20 Paź 2024, 20:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten wózek jest wyjątkowo zgrabny i elegancki. To mój wybór jeśli chodzi o wózek. jestem jego w 100% pewna.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: