| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

fftomek początkujący

| 

Wysłany: Pon 8 Wrz 2008, 10:12    Temat postu: Jakie biuro podróży i gdzie ...? | 
				     | 

| 

Witam wszystkich  

Proszę o polecenie jakiegoś dobrego biura podróży najlepiej sprawdzonego. Podróż poślubną planujemy w przyszłym roku w sierpniu, chyba wybierzemy się do Tunezji ale jeszcze nic nie jest przesądzone więc proszę również o jakieś fajne propozycje: może jakieś spradzone miasta, hotele. Podsumowując szukamy fajnego miejsca z ciepłą i czystą wodą oczywiście morze, fajny hotel, no i dobre jedzonko:)

Pozdrawiam | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Ania.D początkujący

| 

Wysłany: Pią 24 Paź 2008, 10:41    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Właśnie mam ten sam problem z narzeczonym. tez zastanawiamy sie gdzie lecieć i z jakim biurem podroży. ... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Emila_28 początkujący

| 

Wysłany: Pią 24 Paź 2008, 13:38    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Ja z moim mężem podróż poślubna spędziliśmy w Egipcie, a dokładniej w Sharm el Sheikh. Byliśmy tam 2 tygodnie, w hotelu  Pyramisa Resort. Hotelik położony w zatoce Sharks Bay, bardzo duzo atrakcji turystycznych na terenie hotelu. Wycieczkę wykupiliśmy w biurze Alfa Star - pierwszy raz z nimi byliśmy, ale nie żałujemy wyboru. Biuro polecili nam znajomi, oni z nimi często gdzieś latają i zawsze zadowoleni są. Więc i my skorzystaliśmy. Podróż poślubna była naprawdę rewelacyjna. teraz planujemy gdzieś wybrać się na sylwestra i tez właśnie myślimy nad ciepłymi krajami.... tam jest tak pięknie! | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Emila_28 początkujący

| 

Wysłany: Pią 24 Paź 2008, 13:40    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Ja z moim mężem podróż poślubna spędziliśmy w Egipcie, a dokładniej w Sharm el Sheikh. Byliśmy tam 2 tygodnie, w hotelu  Pyramisa Resort. Hotelik położony w zatoce Sharks Bay, bardzo duzo atrakcji turystycznych na terenie hotelu. Wycieczkę wykupiliśmy w biurze Alfa Star - pierwszy raz z nimi byliśmy, ale nie żałujemy wyboru. Biuro polecili nam znajomi, oni z nimi często gdzieś latają i zawsze zadowoleni są. Więc i my skorzystaliśmy. Podróż poślubna była naprawdę rewelacyjna. teraz planujemy gdzieś wybrać się na sylwestra i tez właśnie myślimy nad ciepłymi krajami.... tam jest tak pięknie! | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Ania.D początkujący

| 

Wysłany: Pon 27 Paź 2008, 9:34    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Emila, mi tez ktos mówił o tym biurze podrózy. A teraz widzę, że Ty tez masz dobre zdanie na jego temat, więc może warto u nich wykupić wczasy. ... tylko jest jeszcze jedno pytanie. Jakie oni maja ceny? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Castia maniak

| 

Wysłany: Pon 27 Paź 2008, 10:22    Temat postu:  | 
				     | 

| 

tez jestem głodna tej wiedzy   _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

japcio_80 uzależniony

| 

Wysłany: Pon 27 Paź 2008, 17:56    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Rok temu bylismy z moim skarbem w Tunezji z biurem Exim. Tydzień w Sousse, w hotelu Samara. Morze ciepłe,plaża czysta. W tym roku moi rodzice byli w tej samej miejscowości z Triadą. Tez wrócili zadowoleni. Często jezdze z Triada i mimo wielu negatywnych opinii, jakie słyszałam na ich temat, zawsze byłam zadowolona. W tym roku bylismy z nimi 2 tyg w Grecji (objazd+wypoczynek). Żadnego złego słowa nie mogę o nich napisac. Jesli macie jakieś pytania, to zapraszam   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Ania.D początkujący

| 

Wysłany: Wto 28 Paź 2008, 11:13    Temat postu:  | 
				     | 

| 

japcio?? A mogłabyś mi napisać jakie ceny mają w Triadzie? Bo ja też wybrałabym sie do Egiptu chetnie   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

japcio_80 uzależniony

| 

Wysłany: Wto 28 Paź 2008, 11:53    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Triada to jedno z tańszych biur. Najlepiej zajrzeć na ich stronę lub przejść się do biura. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Ania.D początkujący

| 

Wysłany: Sro 29 Paź 2008, 10:24    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Emila? A jak ceny się mają w biurze Alfa Star? Kurcze, nie mam czasu w tym tyg. pójśc do biura, dlatego tak wypytuje wszystkich o wszystko   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|