Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Fotowoltaika
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deborah
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 7 Jul 2021, 11:56    Post subject: Fotowoltaika Reply with quote

Fotowoltaika do domu Kraków - co sądzicie o rozwiązaniu tego typu? Warto w nie zainwestować?
Back to top
View user's profile Send private message
czarekczer
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 12 Jul 2021, 18:17    Post subject: Reply with quote

Według mnie inwestycja w instalację fotowoltaiczną to była dobra decyzja. Panele fotowoltaiczne od https://www.factum.net.pl/fotowoltaika/ dają mi możliwość korzystania z odnawialnych źródeł energii, jakimi są promienie słoneczne, a to cieszy bo jest to działanie proekologiczne.
Back to top
Aniela1
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 30 Aug 2021, 9:54    Post subject: Reply with quote

Oczywiście, ze to świetne rozwiązanie i ostatnio bardzo popularne. Jednak trzeb pomyśleć skąd wziąć pieniądze na taką inwestycję. Jest oczywiście taka możliwość jak dotacje na fotowoltaike ale jeszcze muszę uzyskać więcej informacji na ten temat. A może Wy coś o tym wiecie?
Back to top
gutkowski.darion
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 30 Aug 2021, 13:35    Post subject: Reply with quote

Czy obecne dofinansowania są w porządku?
Back to top
ikornel275
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 7 Sep 2021, 10:50    Post subject: Reply with quote

Firmę którą ja mogę wam polecić która oferuje fotowoltaikę dla domu, firm, rolnictwa to https://torinstal.oinfo.pl to firma, która w tej branży duże doświadczenie. Dlatego warto właśnie do nich się złościć. Sprawdźcie na stronę tam macie dokładne informacje i kontakt do nich.
Back to top
Mawi
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 20 Sep 2021, 20:44    Post subject: Reply with quote

Również przymierzam się do założenia paneli fotowoltaicznych. Jestem już po audycie i czekam na projekt i wycenę inwestycji od Hymon https://hymon.pl/. Wybór firmy nie był trudny gdyż wcześniej taką instalację wykonywali u mojego brata, a on jest mega zadowolony z jakości wykonanych prac i współpracy z nimi.
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Fri 24 Sep 2021, 12:34    Post subject: Reply with quote

Ze swojej strony mogę wam polecić panele fotowoltaiczne inowrocławMają konkurencyjne ceny, a ich panele są wydajne. Nie bez powodu ich oferta cieszy się tak dużą popularnością.
Back to top
Solution
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 25 Sep 2021, 16:39    Post subject: Reply with quote

Z mojego doświadczenia wynika, że warto, a nie rzucam słów na wiatr. Fotowoltaika jest w moim domu od zeszłego roku stycznia. Wszyscy domownicy są zgodnie bardzo zadowoleni. Fotowoltaikę podłączaliśmy w domu na dwie rodziny. Płacimy wyłącznie koszty stałe. Na początku nie wiedzieliśmy jaki będzie jej koszt, baliśmy się, że nie będzie nas stać. Okazało się, że nie było tak źle, a jeszcze dostaliśmy dofinansowanie. Jak Was interesuje kwota za Waszą instalację sprawdźcie tutaj https://www.hewalex.pl/fotowoltaika/kalkulator/ znajdziecie tu prosty kalkulator.
Back to top
randi
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 27 Sep 2021, 7:04    Post subject: Reply with quote

Dosyć ciekawym zagadnieniem związanym z tematem odnawialnych źródeł energii są też takie przydomowe elektrownie wiatrowe: https://swiatlolux.pl/blog/gdzie-postawic-elektrownie-wiatrowa.html
Back to top
hhomenick
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 27 Sep 2021, 12:43    Post subject: Reply with quote

Czy korzystacie z obecnych dofinansowań?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce