Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

producent opakowań eko
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deborah
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 14 Jan 2021, 13:46    Post subject: producent opakowań eko Reply with quote

Producent opakowań eko - gdzie zaopatrujecie się w ekologiczne pojemniki na warzywa bądź owoce?
Back to top
View user's profile Send private message
jagodanka
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 28 Feb 2021, 12:16    Post subject: Reply with quote

jesli chodzi o takie eko opakowania, to tutaj mozna zamowic http://yanko.com.pl/ dla mnie najlepszy, sprawdzony dostawca
Back to top
bechtelar.grace
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 9 Mar 2021, 10:45    Post subject: Reply with quote

Opakowania odgrywają bardzo ważną rolę w łańcuchu dostaw. Od ich funkcjonalności zależy m.in. stan w jakim produkty docierają do klientów. Oczywiscie, każdy z Twoich adresatów oczekuje paczki dostarczonej bez najmniejszego zadrapania. Bezpieczeństwo przesyłki nie może jednak powodować, że paczka zapakowana jest w sposób nieatrakcyjny, dlatego tak ważne są materiały opakowaniowe.
Back to top
tuja
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 18 Mar 2021, 10:32    Post subject: Reply with quote

Ja jestem bardzo eko a bynajmniej staram się być. Dlatego też nie lubię marnowania żywności i szukałam może nie opakowań a pojemników do przechowywania jedzenia. Prześledziłam kila ofert i mój wybór padł na pojemniki próżniowe ze strony https://seeyoo.pl/ . Dzięki próżni produkty pozostają świeże nawet do kilku dni dłużej.
Back to top
Krisiti90
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 22 Mar 2021, 18:28    Post subject: Reply with quote

Coraz więcej firm stawia na takie opakowania, te też są łatwiej dostępne i wcale nie muszą tak dużo kosztować. Jeżeli będziecie szukać opakowań dla swojej firmy to sprawdźcie sobie ofertę od producenta https://colormark.pl/sub/worki-i-folie-antykorozyjne.php Można tu liczyć na bardzo duży wybór różnego rodzaju folii, ja nawet znalazłam tu specjalne folie antykorozyjne. Najlepiej według mnie zaopatrywać się u producenta, wychodzi to zdecydowanie najtaniej.
Back to top
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 14 Apr 2021, 21:31    Post subject: Reply with quote

Najważniejsze to znaleźć takie rozwiązania, które zadziałają najlepiej w przypadku Waszej firmy. Jeśli myślicie o wejściu w gastronomię, to na pewno powinniście zajrzeć do https://e-opakowania.info/59-worki-proniowe i bliżej sprawdzić tego typu worki próżniowe. One mogą świetnie sprawdzić się w przypadku każdej firmy gastronomicznej.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Fri 16 Apr 2021, 18:30    Post subject: Reply with quote

Niestety nie mogę nic w tym zakresie pomóc i muszę przyznać, że jak dla mnie bardzo ważną sprawą jest na pewno posiadanie własnej maszyny, która usprawni produkcję opakowań. Już nawet widziałam na stronie https://www.zemat.com/pl/inne-maszyny/termoformierki-forma że właśnie taka forma mi się zdecydowanie przyda.
Back to top
Gibran4
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 18 Apr 2021, 11:09    Post subject: Reply with quote

I takie sprawdzają się bardzo dobrze, jest ich coraz więcej muszę przyznać. Jeżeli prowadzicie swoje firmy i będziecie potrzebować opakowań, to również i opakowania foliowe z firmy https://sklep.grala.com.pl/folie/rekawy-tunele-foliowe/ powinny was zainteresować. Ja znalazłam tak tunele foliowe, popularne folie stretch i bardzo dużo worków, reklamówek w dobrych cenach. Jak będziecie potrzebować także właśnie opakowań ekologicznych to w firmie Grala spokojnie takie dostaniecie.
Back to top
Masert
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 23 Apr 2021, 11:29    Post subject: Reply with quote

Bardzo fajny sklep internetowy z workami foliowymi różnego typu, jak worki na węgiel, worki na ekogroszek, worki na sól drogową, worki na korę, worki foliowe z nadrukiem, worki LDPE. Można zrobić dowolny nadruk i pięknie się to prezentuje, tutaj macie jaki jest asortyment www.folmi.pl
Back to top
wintheisera.raul
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 9 May 2022, 23:18    Post subject: Reply with quote

Mi tam najwygodniej pakować wszystko w folię stretch. Mam zapas w mieszkaniu i zawsze jak mam coś wysłać, to jeszcze dodatkowo owijam paczkę w taką folię uśmiech Nie zdarzyło mi się jeszcze, aby paczka zepsuła się w transporcie.
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce