Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Konieczne zabiegi przed ślubem?
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 25 Feb 2019, 23:34    Post subject: Konieczne zabiegi przed ślubem? Reply with quote

Jakie są waszym zdaniem najprzydatniejsze zabiegi na które warto wybrać się przed zabiegiem? Chodzi mi miedzy innymi o malowanie paznokci, depilację itp, chcę mieć wszystko rozpisane, aby o niczym nie zapomnieć, a może ktoś z was ma dobrze opanowany ten temat.
Back to top
View user's profile Send private message
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 26 Feb 2019, 10:58    Post subject: Reply with quote

Jest tego całkiem sporo. Takimi podstawowymi rzeczami są według mnie:
-paznokcie
-makijaż
-depilacja

Ale warto też pomyśleć nad jakimiś dodatkowymi zabiegami, na przykład usuwanie trądziku, jeżeli z takim się zmagasz, lub lifting, aby skóra wyglądała młodziej.
Back to top
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 28 Feb 2019, 0:35    Post subject: Reply with quote

Wszystkie tego typu usługi lepiej wykonywać w jednym salonie, czy poszukać osób, które będą specjalizowały się w pojedynczych rzeczach, np babka od paznokci, od brwi itp?
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 28 Feb 2019, 12:44    Post subject: Reply with quote

Zależy czy akurat w Twojej okolicy jest jakiś dobry salon, który ma to wszystko w dobrej ofercie oraz posiada specjalistów, którzy sobie z tym poradzą na najwyższym poziomie.
Back to top
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 1 Mar 2019, 17:21    Post subject: Reply with quote

Czy ktoś z was jest może z Warszawy i ma jakiekolwiek pojecie o salonach z tego miasta? Bo ja niestety nie mam o nich żadnej wiedzy i nawet nie wiem na jakiej podstawie prawidłowo go wybrać.
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 5 Mar 2019, 11:28    Post subject: Reply with quote

W Warszawie chodziłam już do kilku klinik, ale nie chcę tutaj nikomu robić antyreklamy, więc nie będę ich wymieniała. Niewiele jest dobrych placówek. Dlatego jak oczekujesz najlepszego wyboru to kieruj się do kliniki http://www.y-s.pl/ tam na pewno się nie zawiedziesz.
Back to top
doti
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 10 Mar 2019, 14:39    Post subject: Reply with quote

nie wiem, czy taki zabieg można zaliczyć do tych koniecznych, ale ja zdecydowałam się też na makijaż permanentny brwi uśmiech ten pomysł chodził za mna od dawna ale wyznaczona data ślubu przyspieszyła decyzję o jego wykonaniu uśmiech jeśli Wy też macie taki zabieg w planach to polecam zapisać się do Dominiki Kossakowskiej, która przyjmuje w salonie Jest Pięknie w stolicy uśmiech
Back to top
landryneczka
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 19 Mar 2019, 18:29    Post subject: Reply with quote

Ja zdecydowalam sie na depilacje laserową i makijaz permanentny ale to dla siebie nie ze wzgledu na ślub Very Happy Zabiegi robilam w Katowicach w Dermedzie https://katowice.dermed.pl/pl/ bo chcialam klinike sprawdzoną pewną i z dobrymi cenami a oni pasują idealnie Very Happy
Back to top
AnnMa
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 13 May 2019, 9:50    Post subject: Reply with quote

Dla mnie najważniejszy był makijaż, zrobiłam sobie w salonie rzesy objetosciowe, super efekt! Tylko konieczny jest specjalny płyn do mycia rzęs żeby jak najdłużej się utrzymały.
Back to top
AniaCytrus
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 13 May 2019, 15:04    Post subject: Reply with quote

Korzystałam tylko z regulacji brwi i depilacji ogólnej. Byłam również u fryzjera zafarbować włosy.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce