View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
celina223 początkujący

|
Posted: Wed 24 Jan 2018, 16:16 Post subject: Wyjazd |
|
|
Z grupą przyjaciół ze studiów chcemy gdzieś pojechać. Zaczęliśmy sprawdzać apartamenty w hiszpanii które ma w ofercie międzynarodowy touroperator specjalizujący się w destynacji hiszpańskiej. Myślę że lepszych cen nie znajdziemy ponieważ on działa bezpośrednio z hiszpanii. |
|
Back to top |
|
 |
Vertilo26 początkujący

|
Posted: Wed 31 Jan 2018, 12:11 Post subject: |
|
|
Skoro tak piszesz to nie pozostaje Ci nic innego jak skorzystać z oferty. _________________ domowe ktg |
|
Back to top |
|
 |
Nasturcja kandydat

|
Posted: Wed 31 Jan 2018, 18:08 Post subject: |
|
|
A może coś bardziej klimatycznego, tajemniczego, gdzie będziecie mogli aktywniej spędzić czas? Mam na myśli Indonezję https://duabenua.com/pl/?noredirect=pl_PL. Mam wrażenie, że byłaby to dla was niezapomniana przygoda. Sama się zamierzam też wybrać w te rejony, zobaczyć te niesamowite wyspy. |
|
Back to top |
|
 |
mejdi początkujący

|
|
Back to top |
|
 |
Coldi gaduła

|
Posted: Tue 22 May 2018, 12:26 Post subject: |
|
|
Bardzo fajne miejsce jeżeli szukacie jakiegoś na wyjazd jest tutaj
http://www.zamekjanowpodlaski.pl/
Piękne pokoje, do tego mnóstwo miejsca do spacerowania, spa i basen.
Jeżeli chcecie tam jechać odpocząć to będzie to idealne miejsce:)) |
|
Back to top |
|
 |
Mukonia początkujący

|
Posted: Tue 12 Jun 2018, 20:10 Post subject: |
|
|
W tym roku spełnię swe marzenia i w wakacje zwiedzę Gruzję i Armenię. Aby jak najwięcej zobaczyć wybrałam jako opcje wyjazdu wycieczkę objazdową z Wytwórnią Wypraw. Jest to znane warszawskie biuro, które świetnie organizuje wyjazdy, które ma w dobrych cenach. Już nie mogę doczekać się urlopu i zwiedzania tych wszystkich pięknych miejsc ujętych w planie wycieczki. _________________ Czasami myśli doganiają cię, nawet jeśli pokonasz kilometry, żeby zostawić je za sobą. |
|
Back to top |
|
 |
sulas kandydat

|
Posted: Tue 3 Jul 2018, 13:46 Post subject: |
|
|
Ja robię kierunek Kołobrzeg i mój ukochany Sunrise Festival <3 To mój bodajże czwarty raz! |
|
Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Wed 18 Jul 2018, 9:39 Post subject: |
|
|
Jak mam być z wami szczera, to ja uwielbiam nasze polskie miejscowości. Są naprawdę piękne i urokliwe, w szczególności miejscowości górskie. Sama planuję kilkudniowy wyjazd w Karkonosze do http://rezydencjalawendowewzgorze.pl . Czytałam, że ten pensjonat jest szeroko polecany wśród turystów. |
|
Back to top |
|
 |
Celli46 początkujący

|
Posted: Sat 21 Jul 2018, 19:07 Post subject: |
|
|
Hiszpania to świetne miejsce na odpoczynek. _________________ www.depilacjagdynia.pl |
|
Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Fri 24 Aug 2018, 12:23 Post subject: |
|
|
Mi w sumie wszystko jedno gdzie pojadę byleby było fajnie a jak dla mnie najlepsze biuro to AGA Travel bo nie zawiodłam się nigdy na żadnej ich ofercie wyjazdowej, wypoczynek i wycieczki objazdowe zawsze są doskonale zaplanowane, a do tego można załapać się na last minute w super atrakcyjnej cenie |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce