|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodkoslona uzależniony

|
Wysłany: Sro 4 Sty 2017, 19:09 Temat postu: dekoracje do ogrodu |
|
|
Macie moze w swoich ogrodach jakieś ciekawe dekoracje? Chce poszukać czegoś do mojego ogrodu już teraz by później dodatkowo nie wydawać pieniędzy bo zimą takie rzeczy są po niższych cenach. Przy moich poszukiwaniach trafiłam na taki promiennik http://ogrodolandia.pl/promiennik-nowy-orlean , pierwszy raz sie z czymś takim spotykam ale bardzo mi sie to podoba. Ktoś z was ma może w swoim ogrodzie cos takiego |
|
Powrót do góry |
|
 |
macios42 początkujący

|
Wysłany: Czw 5 Sty 2017, 11:03 Temat postu: |
|
|
Nie posiadam tego ale ciekawie to wygląda. _________________ Psychoterapeuta Toruń |
|
Powrót do góry |
|
 |
dobrut6 początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2017, 17:48 Temat postu: |
|
|
Mi też się nawet podoba. _________________ Sprawdź się w różnych okolicznościach! |
|
Powrót do góry |
|
 |
pemperk początkujący

|
Wysłany: Czw 16 Mar 2017, 21:34 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście całkiem ciekawe te dekorcie, muszę przyznać _________________ click it |
|
Powrót do góry |
|
 |
dukenukem początkujący

|
Wysłany: Czw 27 Lip 2017, 20:43 Temat postu: |
|
|
O, szukałem właśnie takich informacji Dzięki wielkie za sprawdzone porady  _________________ Strach to grzech pierworodny. Prawie całe zło świata wywodzi się z faktu, że ktoś się czegoś boi |
|
Powrót do góry |
|
 |
manius początkujący

|
Wysłany: Pią 28 Lip 2017, 8:47 Temat postu: |
|
|
ja w ogrodzie głownie mam plac zabaw dla corki:) bardzo przydane;p _________________ Świat byłby nudny, gdyby żyli na nim tylko ludzie mądrzy, dobrzy i rozsądni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylvanas kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Sie 2017, 11:23 Temat postu: |
|
|
Według mnie warto kupić do ogrodu jakieś ozdobne lampy. Takie lampy wykonane są zazwyczaj z solidnych materiałów w sposób elegancki, więc same w sobie prezntują się doskonale. A o wieczornych porach swego rodzaju dekoracją staje się samo światło. Jeśli kupi ktoś dobrej jakości lampy ogrodowe (np. na https://planetalamp.com/lampy-ogrodowe), to zyska bardzo ciekawy efekt, na długi czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
koby2000 początkujący

|
Wysłany: Pią 26 Sty 2018, 10:33 Temat postu: |
|
|
W ogrodzie warto korzystać z rożnego rodzaju oświetlenia, a wieczorem to proponuje skorzystać z lampionów! _________________ kobe brylant |
|
Powrót do góry |
|
 |
nowakowski912 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KowalskaA kandydat

|
Wysłany: Sro 24 Cze 2020, 15:09 Temat postu: |
|
|
Ogród przy domu ma funkcje reprezentacyjną, ale dla mnie najważniejsza jest odpowiednio przycięta trawa, na tym się skupiam:D Tak to ogród traktuje jako miejsce wypoczynku głównie. Lubie też prace ogrodowe, sadzić nowe rośliny, mam też mały warzywniak z tylu działki. Super sprawdzają się drzewa owocowe, mam ich całkiem sporo. Z tymi nie ma jednak aż tak dużo pracy w porównaniu z innymi roślinami. Przy tych bardzo dobrze sprawdzają się siatki zabezpieczające od https://sieci-siatki.pl/siatki-zabezpieczajace/siatki-zabezpieczajace-przed-ptakami/ Może i w waszych ogrodach te się przydadzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|