|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Pon 27 Sty 2025, 9:53 Temat postu: Łazienka wygodne rozwiązania |
|
|
Chciałabym zobaczyć wasze pomysły łączonych prysznicy z wanną. Jakie rozwiązania zastosowaliście i czy faktycznie się sprawdzają w praktyce przy dzisciach. A może lepszy sam prysznic lub sama wanna? Co sądzicie? Łazienkę mam 9m² więc mogę sobie pozwolić na obie te rzeczy. Jednak szkoda mi miejsca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Pon 27 Sty 2025, 10:55 Temat postu: |
|
|
Mam wannę z parawanem nawannowym. Parawan składa się na ścianę, w wannie można poleżeć czy wykąpać kolekcję storczyków a na codzień bierzemy prysznic korzystając z parawanu. Parawan kupiony 9 lat temu, rok temu wymieniliśmy tylko uszczelkę na dole (tę najeżdżającą na wannę) bo się trochę poluzowała. Parę złotych i pięć minut roboty. Przy starszych osobach może być problem z wejściem do wanny.
A jeśli szukałabyś praktycznych rozwiazań do łazienki, polecam Sanplast:
https://www.olsztyn.com.pl/pokaz-firme,sanplast,4881.html
Firma ma dobrej jakości wyposazenie, armaturę i ceramikę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Nie 6 Kwi 2025, 15:31 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z wyposażeniem i armaturą do łazienki, to polecam Wam sprawdzić stronę https://sklep.dominograbowski.pl/kategoria-produktu/plytki/ , gdzie znajdziecie ofertę sklepu Domino. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|