|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wikadesign początkujący

|
Wysłany: Czw 1 Lut 2024, 7:12 Temat postu: |
|
|
Wybór karmy dla kota powinien być podyktowany kilkoma kluczowymi czynnikami, takimi jak wiek kota, jego stan zdrowia, poziom aktywności oraz indywidualne preferencje żywieniowe. Generalnie zaleca się wybór karmy wysokiej jakości, bogatej w białko pochodzenia zwierzęcego, która najlepiej odzwierciedla naturalne potrzeby żywieniowe kota.
Ważne jest również, aby karmy suche były uzupełniane o karmy mokre, co wspomaga odpowiednie nawodnienie organizmu kota. Warto także konsultować wybór karmy z weterynarzem, szczególnie w przypadku kotów z problemami zdrowotnymi, takimi jak alergie pokarmowe czy choroby nerek _________________ Moje bio na Carrd |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Pią 14 Lut 2025, 10:47 Temat postu: |
|
|
Jesli chodzi o karmy bytowe to warto zerknąć na https://omegakarmy.pl/ są opcja również dla starszych psów, więc chyba warto sobie przejrzeć ich składy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 gaduła

|
Wysłany: Wto 25 Lut 2025, 8:01 Temat postu: |
|
|
Kwestia leczenia kocich ran. Mój pupil przychodzi co trochę z pola walki. Jest wychodzący, ale głównie czas spędza w domu. Nie chcę ze wszystkim chodzić do weterynarza. Jak dbać o niego po takich akcjach? Czy ma sens kupowanie czegoś takiego - https://petipharm.pl/kot/produkty-weterynaryjne/wsparcie-podczas-leczenia-ran ? Rzeczywiście pomaga i chroni? Przyspiesza cokolwiek? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|