|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Happy.M bywalec

|
Wysłany: Czw 2 Sty 2025, 22:39 Temat postu: Jaki sport uprawiacie |
|
|
Jaki sport uprawiacie na co dzień? Ja od dłuższego czasu szukam czegoś, co pozwoli mi się ruszyć, ale nie wymaga specjalnych warunków pogodowych. Ostatnio natrafiłem na Akademię Blanika w Warszawie https://akademiablanika.pl/warszawa/ i zastanawiam się, czy gimnastyka nie byłaby dobrym wyborem. Wygląda na ciekawą opcję, zwłaszcza na zimowe miesiące, kiedy aktywność na świeżym powietrzu jest mniej przyjemna. Co o tym sądzicie? A może ktoś już korzystał z takich zajęć? Dajcie znać, co u Was się sprawdza! |
|
Powrót do góry |
|
 |
titan123 kandydat

|
Wysłany: Czw 23 Sty 2025, 13:39 Temat postu: |
|
|
Golf to sport, który wymaga nie tylko umiejętności, ale i wiedzy! Dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy dzięki stronie ile jest dołków na polu golfowym . Zaskoczyły mnie różnorodne ciekawostki, które sprawiają, że jeszcze bardziej doceniam ten sport. Jeśli chcecie zrozumieć, dlaczego golf jest tak popularny na całym świecie, koniecznie zajrzyjcie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 gaduła

|
Wysłany: Sro 5 Lut 2025, 10:34 Temat postu: |
|
|
Coś, co przyda się w każdej domowej siłowni - https://hop-sport.pl/porecze-do-cwiczen Żaden wielki wydatek, a jednak coś, co robi dużą różnicę. Mnie to zdecydowanie pasuje. Pozytywny wpływ na sylwetkę, można stracić trochę kilogramów. Ogólnie - kierunek w 100% trafiony. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|