|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julia17 kandydat
![kandydat kandydat](/images/rank/rank1.gif)
|
|
Powrót do góry |
|
![](templates/RedSilver/images/spacer.gif) |
niepoprawny uzależniony
![uzależniony uzależniony](/images/rank/rank4.gif)
|
Wysłany: Czw 7 Lip 2022, 12:55 Temat postu: |
|
|
Ja również poszukuję firmy, która zajmuje się sprzedażą taśm klejących. Zależy mi bardzo na taśmie klejącej z nadrukiem, bo chciałbym umieścić na niej logo mojej firmy. Znajomy polecił mi https://tcmservice.pl/pl/tasmy-pakowe . Czy ktoś z Was już u nich zamawiał? |
|
Powrót do góry |
|
rippin.augustus początkujący
![początkujący początkujący](/images/rank/rank0.gif)
|
Wysłany: Sob 15 Paź 2022, 18:59 Temat postu: |
|
|
Wielu ludzi to bagatelizuje, ale takie taśmy też powinny być odpowiedniej jakości i powinny być wytrzymałe. Jak się kupi byle co to potem tylko się przy tym nerwy traci. _________________ Taśma pakowa |
|
Powrót do góry |
|
Joanne uzależniony
![uzależniony uzależniony](/images/rank/rank4.gif)
![](images/avatars/144876171958edcda195326.jpg)
|
Wysłany: Sro 18 Sty 2023, 9:08 Temat postu: |
|
|
Jeżeli natomiast chodzi o same taśmy przylepne to polecam sprawdzonego producenta - https://www.wolfpak.pl/. Mają produkty wysokiej jakości w bardzo konkurencyjnych cenach. _________________ Domy szkieletowe trzebinia |
|
Powrót do góry |
|
mczay maniak
![maniak maniak](/images/rank/rank5.gif)
|
Wysłany: Sro 20 Gru 2023, 9:41 Temat postu: |
|
|
Gdzie zamawiacie?
__
kredki ołówkowe |
|
Powrót do góry |
|
bella3 bywalec
![bywalec bywalec](/images/rank/rank2.gif)
|
Wysłany: Czw 2 Sty 2025, 1:16 Temat postu: |
|
|
I taśmy samoprzylepne i odpowiednie dyspensery zamówisz na pewno od https://converting-tasm.pl/ . To sprawdzony i ceniony producent, co ważne w ofercie ma nie tylko swoje taśmy ale zajmuje się także dystrybucją taśm innych znanych i cenionych marek. Tak aby móc znaleźć jak najlepsze rozwiązanie dla każdego klienta zainteresowanego ofertą taśm i rozwiązań samoprzylepnych. Można dzięki temu składać kompleksowe zamówienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|