Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Książka
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 26 Wrz 2023, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korzystając z antykwariatu książek, możemy również zaoszczędzić miejsce w naszych domach. W końcu nie trzeba przechowywać wielu ciężkich i objętościowych tomów, a jednocześnie można cieszyć się ich treścią. Czy dla Was jest to istotna korzyść? Te książki, które przeczytamy można oddać np. tutaj https://blackbooks.pl/content/12-skup-ksiazek-w-wojewodztwie-pomorskim do skupu i zakupić kolejne. Myślę, że to super sprawa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siorik
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 28 Wrz 2023, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytanie to moja pasja, a wśród wielu książek, które przewinęły się przez moje ręce, "Siła ciężkości" Górskiej Iwony pozostanie w mojej pamięci na długo. To nie tylko fascynująca lektura, ale także dzieło, które wywołało głębokie emocje i przemyślenia. Książki mają tę niezwykłą moc, by pozostawiać trwały ślad w naszych sercach
Powrót do góry
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 27 Paź 2023, 9:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie przypadła do gustu książka "Niekończąca się wojna: walka dwóch braci" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/niekonczaca-sie-wojna-walka-dwoch-braci/ autorstwa Ryszarda Króla to emocjonujący thriller, który trzyma w napięciu od pierwszej strony. Historia dwóch przeciwnych sił reprezentowanych przez braci Gideona i Maksymiliana tworzy fascynujący konflikt, a losy głównego bohatera, Audaxa, dodają tej opowieści głębi. Ta książka to gratka dla miłośników mrocznych kryminałów z zawiłymi fabułami i moralnymi dylematami.
Powrót do góry
Carter985
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 6 Lis 2023, 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytam teraz "Bieguni" - Olga Tokarczuk
Powrót do góry
malinka11
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 15 Gru 2023, 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja teraz czytam serię z Chyłką
Powrót do góry
aania992
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 29 Sty 2024, 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli tak jak ja nie lubisz przepłacać, to na pewno będziesz wdzięczna za namiary na stronę: https://poranaksiazke.pl/ . Są tutaj książki używane w mega atrakcyjnych cenach. Polecam się jej przyjrzeć, bo wybór jest ogromny, więc każdy powinien znaleźć coś interesującego dla siebie.
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 2 Paź 2024, 6:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgłębiaj ewolucję postaci w "Time of Contempt" z serii Wiedźmin. Dowiedz się dzięki https://nerdolandia.pl/fantastyka/vpwg/analiza-ewolucji-postaci-w-time-of-contempt-wiedzmin-2.html , jak zmieniają się bohaterowie w obliczu nowych wyzwań i zagrożeń.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: