|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sowa4 gaduła
|
Wysłany: Wto 26 Wrz 2023, 19:03 Temat postu: |
|
|
Korzystając z antykwariatu książek, możemy również zaoszczędzić miejsce w naszych domach. W końcu nie trzeba przechowywać wielu ciężkich i objętościowych tomów, a jednocześnie można cieszyć się ich treścią. Czy dla Was jest to istotna korzyść? Te książki, które przeczytamy można oddać np. tutaj https://blackbooks.pl/content/12-skup-ksiazek-w-wojewodztwie-pomorskim do skupu i zakupić kolejne. Myślę, że to super sprawa. |
|
Powrót do góry |
|
|
siorik bywalec
|
Wysłany: Czw 28 Wrz 2023, 9:23 Temat postu: |
|
|
Czytanie to moja pasja, a wśród wielu książek, które przewinęły się przez moje ręce, "Siła ciężkości" Górskiej Iwony pozostanie w mojej pamięci na długo. To nie tylko fascynująca lektura, ale także dzieło, które wywołało głębokie emocje i przemyślenia. Książki mają tę niezwykłą moc, by pozostawiać trwały ślad w naszych sercach |
|
Powrót do góry |
|
|
barksi uzależniony
|
Wysłany: Pią 27 Paź 2023, 9:50 Temat postu: |
|
|
Dla mnie przypadła do gustu książka "Niekończąca się wojna: walka dwóch braci" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/niekonczaca-sie-wojna-walka-dwoch-braci/ autorstwa Ryszarda Króla to emocjonujący thriller, który trzyma w napięciu od pierwszej strony. Historia dwóch przeciwnych sił reprezentowanych przez braci Gideona i Maksymiliana tworzy fascynujący konflikt, a losy głównego bohatera, Audaxa, dodają tej opowieści głębi. Ta książka to gratka dla miłośników mrocznych kryminałów z zawiłymi fabułami i moralnymi dylematami. |
|
Powrót do góry |
|
|
Carter985 początkujący
|
Wysłany: Pon 6 Lis 2023, 17:44 Temat postu: |
|
|
Czytam teraz "Bieguni" - Olga Tokarczuk |
|
Powrót do góry |
|
|
malinka11 gaduła
|
Wysłany: Pią 15 Gru 2023, 9:00 Temat postu: |
|
|
ja teraz czytam serię z Chyłką |
|
Powrót do góry |
|
|
aania992 gaduła
|
Wysłany: Pon 29 Sty 2024, 10:18 Temat postu: |
|
|
Jeśli tak jak ja nie lubisz przepłacać, to na pewno będziesz wdzięczna za namiary na stronę: https://poranaksiazke.pl/ . Są tutaj książki używane w mega atrakcyjnych cenach. Polecam się jej przyjrzeć, bo wybór jest ogromny, więc każdy powinien znaleźć coś interesującego dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
klarka12 maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|