|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madzia29 początkujący

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 10:42 Temat postu: Bielizna wyszczuplająca |
|
|
Hej,
Czy możecie mi polecić jakąś dobrą bieliznę wyszczuplającą, ale bez fiszbin. Może macie coś wypróbowanego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 10:57 Temat postu: |
|
|
Niestety, jeżeli ma się schabik, wałeczki i tłuszczyk to żadna bielizna nie pomoże :/ Trochę to cielsko trzyma w rydzach, ale na pewno nie wyszczupli o jeden czy dwa rozmiary, tak jak to mówią w reklamach
Czasem mi się wydaje że najlepszy byłby bandaż elastyczny z apteki i samu się nim obwiązać, bo to co ma wyszczuplać to nie przynosi zamierzonych efektów.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 11:03 Temat postu: |
|
|
heh ja kiedyś ubrałam takie majtasy wysokie i owszem tala super, ba szczuplejsza o rozmiar, ale co z tego jak całe moje sadełko wyszło górą talia git a wyzej jak kielbaska Ja noszę zimą rajstopy z pasem sciągającym,ale nie sciskającym
Więc tak jak pisze natalia, nie wyszczuplisz się taką bielina, możesz się wygładzić z fałdek Ale nie jestem znawcą nie probowałam innych rzeczy więc może jakaś bielizna wyszczuplająca istnieje
U mnie żeby migdzie nie wyszedł ten tłuszczyk musiała bym sie zapakowac tak :
 _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda87 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 16:26 Temat postu: |
|
|
Tiaaa, a nad kolanami robią się obarzanki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 16:50 Temat postu: |
|
|
natalia_w napisał: | Tiaaa, a nad kolanami robią się obarzanki. |
ale sie usmialam   dobrze ze juz skonczylam obiad, bo bym chyba sie zadlawila i do tego spodniczka i rajstopki i takie precelki wystają
mnie by tluszcz wgniotlo w organy wewn typu zoladek , faldka by wyszla gora i tak, a bolalby mnie dodatkowo brzuch jak od zaciasnych spodni nie usiedzialabym w tym...
juz predzej uwierze ze odpowiedni ubior optycznie wyszczupli ale z kogos podtuczonego jak np ja chudziny sie nie zrobi zwlaszcza majtami  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 17:45 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem, to taka bielizna nie wyszczupla a bardziej wyrównuje wszelkie odstające boczki itd. i trzyma w rydzach wszelką galaretę;p.
Ja pod sukienki używam coś takiego:
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 18:09 Temat postu: |
|
|
Tęczówka, a nie "podjeżdża" do góry ten dół? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 18:19 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa napisał: | Tęczówka, a nie "podjeżdża" do góry ten dół? |
Nieee, bynajmniej u mnie nie. Bardzo mocno się trzyma;). Wiesz, ta sukieneczka jest taaaakk obcisła, że nie ma bata, żeby gdzieś "podjechała" . _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pon 27 Lut 2012, 18:47 Temat postu: |
|
|
Kochane, jak sie jest szczuplym to nie ma na czym podjezdzac  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|