Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kinematografia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Książka, film, muzyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
japcio_80
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Lut 2009, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Kobiety pragną bardziej" - film, który widziałam wczoraj w kinie i bardzo Wam polecam. Tematyka - małżeństwo uśmiech Polecam scenę zaręczyn Bena Afflecka i Jennifer Aniston uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Korek
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 8 Mar 2009, 22:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

japcio, 'Moje wielkie...' jest fajne, ale nie do końca jest dobre do oglądania z lubym, bo może uciec lol nie mówiąc o 'Uciekającej pannie młodej' lol lol
my oboje uwielbiamy fantasy, więc dołączam tu do miłośniczek LOTR i HP, ale poza tym ja obejrzę wszystko, jeśli nie jest to horror, brrrr smutny boję się i już Wink mamy w domu dużą kolekcję filmów i na video (stare czasy Wink ) i na DVD, i wciąż dokupujemy lol jak dla mnie, to najlepszy prezent na jakąkolwiek rocznicę lol wprawdzie więcej mamy książek niż filmów, ale powoli zaczynamy doganiać lol lol wieczór bez dobrego filmu to wieczór stracony Wink Wink

ślub kościelny uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Coni
guru
guru

PostWysłany: Wto 11 Sie 2009, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My wczoraj ogladalismy "Marley i ja" - bardzo fajny film. I wiem, ze jakbym kiedys miala miec psiaka, to wlasnie bedzie labrador, mam tylko nadzieje, ze bedzie grzeczniejszy od filmowego Wink

Powrót do góry
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Wto 11 Sie 2009, 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przeczytaj książkę - jest nawet lepsza niż film. Ja własnie najpierw przeczytałam a potem obejrzałam i na obu uśmiałam się do łez Cool
Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Lut 2010, 3:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odświeżam wątek bo zrobiłysmy niezłego off-topa w "perłach" język

Ripostując do Metkowych propozycji filmowych - TAKEN polecam i ja uśmiech Bardzo mi sie podobał, lubie filmy tego typu. Ogolnie dobra sensacja bez zbędnego mordobicia czy azjatyckich walk gangsterskich to jest to. Kryminałem takze nie pogardzę oczko

z ciekawych ktore przychodzą mi aktualnie do głowy moge polecic (stare ale jare:P):
Panic room - bodajże polski tytuł to Azyl (z Jodie Foster i małą Kristen Stewart podbijającą obecnie serca nastoletek rolą Belli w Zmierzchu)
Taking Lives (Złodziej Życia z Angeliną Jolie i Olivierem Artinem [były facet kylie minogue?])
Bone Collector (kolekcjoner kosci - znow Jolie, tym razem z Washingtonem)
Crank I i II
Transporter I, II i III
Jane Austen Book Club
(takie romansidło niby ale przyjemnie popatrzeć)
Devil wears Prada (Meryl Streep mnie ujeła rolą wrednej szefowej)
My Best Friends Girl (Kate Hudson, ten dziwny chłopiec ktory posuwał szarlotkę w American Pie i jeszcze jeden taki przystojniak... swietna komedia!)
Ocean's 11, 12, 13
Vicky Christina Barcelona (wg mnie ciut specyficzny..)
wyznania zakupoholiczki (lekko płytka komedia)

z nowych..
Sherlock Holmes (2010r.), Zamieć (whiteout), Case 39 (z rene zelweger, troche psychologiczny triller), Couples retreat (przyjhemna komedia), Surrogates (z bruce'm willisem), The hangover (KacVegas), Julie & Julia (uwielbiam Julie Child za stworzenie wolowiny po burgundzku!), CoCo before Channel, The Proposal (Narzeczony mimo woli z Sandrą bullock).
Jeszcze jeden film - wbrew mojej woli - to bodajze polski tytuł (a moze to ttuł ksiazki?oryginalnie My Sisters Keeper - z aleckiem baldwinem, dramat na trudny temat. Ksiazka była swietna, film gorszy ale tak to zwykle bywa oczko.

Pewnie jeszcze nie jedno mi przyjdzie na mysl..to dopiszę uśmiech
Metko - zapraszam do dyskusji uśmiech
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 28 Lut 2010, 4:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no jak mnie zapraszasz, to przecież nie odmówię, nie? Wink

więc tak:
Panic room - dobry film, ale mnie nie powalił, chociaż cenię sobie Foresta Whitaker'a jako aktora uśmiech
Bone Collector - widziałam kilka razy uśmiech za pierwszym razem naprawdę sama nie doszłam do tego, kto, co i w ogóle.. no i Denzel... uśmiech
Crank I i II - sama nie wiem, chyba nie moje kino.
Transporter I, II i III - jedynka wymiata uśmiech pozostałe już średnio, moim zdaniem.
Jane Austen Book Club - sympatyczne.
Devil wears Prada - nie zobaczyć Meryl Streep, jako babeczki z klasą i pazurem w roli szefowej magazynu mody, to grzech. Poza tym, że kocham ją miłością dozgonną jako aktorkę i babeczkę samą w sobie uśmiech
My Best Friends Girl - oj polecam, uśmiałam się. I muzyka dobra uśmiech
Ocean's 11, 12, 13 - jedynka świetna! i teraz nie pamiętam czy dwójka czy trójka jest najsłabsza z całej trylogii... uśmiech
Vicky Christina Barcelona - dla kunsztu Woody'ego Allena, dla Penelope Cruz i dla samej Barcelony... warto, naprawdę warto uśmiechuśmiech
wyznania zakupoholiczki - kompletnie nie moja bajka
Wink

a z tych nowszych, o których pisałaś to polecam bardzo The hangover, Julie & Julia (dostałam absolutnego świra na punkcie francuskiej kuchni uśmiech ), The Proposal (żebym ja w wieku Sandry Bullock wyglądała tak, jak ona) i My Sisters Keeper - pierwsza rola Cameron, która mi się naprawdę spodobała. Działała mi naprawdę czasem na nerwy, ale to znaczy, że dobrze wykonała swoją pracę, nie? Wink

No dobra, to z tych nowszych i nie-nowszych jeszcze ja coś dorzucę uśmiech
The Blind Side (Sandra Bullock i historia, która naprawdę chwyta za serducho... żeby każdy miał tyle szczęścia w życiu)
The Blueberry Nights (muzyka i Jude Law... Wink )
Gran Torino (Clint Eastwood mnie zadziwia za każdym razem)
Invictus (i znów dzieło Clinta... zdecydowanie trzeba zobaczyć!)
Casablanca (czy muszę pisać, że to klasyka i konieczność? Wink)
Revolutionary Road (Leo i Kate jako małżeństwo starające się zwalczyć ogólnie przyjęte stereotypy)
Pod Słońcem Toskanii (kiedy jest nam źle, smutno i zimno... gorąca Toskania i historia kobiety, która dodaje wiary w siebie i optymizm uśmiech )

no dobra, rozpisałam się... reszta później, jak mi wpadnie jeszcze coś do głowy uśmiech Wink
guru
guru

PostWysłany: Nie 28 Lut 2010, 4:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ahh Pod słoncem toskanii odkryłam stosunkowo niedawno ale podobało mi sie. Lubie te aktorke (choc nie pamietam jej nazwiska). Pozostałych o ktorych piszesz nie slyszalam ale to tylko zacheta by je obejrzec Very Happy
A z Ocean's mnie najmniej odpowiadala 12-tka..
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 28 Lut 2010, 4:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Diane Lane się nazywa uśmiech
zobacz sobie z nią jeszczeNights in Rodanthe albo Tramwaj zwany pożądaniem uśmiech

No i film W chmurach, się mi przypomniało uśmiech George Clooney i jego urok osobisty Wink
Lovely Bones, tak strasznie lubiłam tego gościa, który gra tam tego złego... a teraz mam awers, czyli znów ktoś dobrze zagrał, no i historia smutna, ale pięknie nakręcona uśmiech
It's Complicated, Meryl Streep i wszystko wiadomo uśmiech

czy coś jeszcze? hmm...
uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 17 Mar 2010, 8:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja teraz czekam na the bounty hunter, zaopwiada sie fajny film, a bardzo lubie jenifer aniston i gerarda butlera uśmiech

Powrót do góry
Sadie
guru
guru

PostWysłany: Sro 17 Mar 2010, 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja czekam na "The last airbender". I na "Avatara" na DVD
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Książka, film, muzyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następny
Strona 10 z 14

Skocz do: