Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dekoracja samochodu- co tym sądzicie, jakie dekoracje...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 35, 36, 37  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Czym pojedziecie do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
metka
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 5 Lut 2010, 23:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aga.g, będę z tobą szczera, ok? uśmiech Moim zdaniem obrączki wyglądają strasznie kiczowato. Może faktycznie, gdyby odznaczały się jakoś bardziej na tle tych "gniazd", były zrobione z innego materiału... wtedy można się nad tym zastanowić. Poza tym te sztuczne kwiaty... hmm, ja wiem, że przy tego typu ozdobach (serca, misie, słoniki, obrączki itd.) trudno chyba o zastosowanie prawdziwych kwiatów (pomijam osobną dekorację auta z żywych kwiatów, to inna bajka) ale może zapytaj, czy nie ma możliwości zastąpienia ich prawdziwymi. Wtedy cały urok tego ozdobnika byłby zdecydowanie lepszy uśmiech
Swoją drogą, te obrączki gubią się na tle tych "gniazd". Takie moje wrażenie uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Pią 5 Lut 2010, 23:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli Tobie podoba się taka dekoracja to jak najbardziej nadaje się na auto ślubne. A w pozostałych kwestiach zgadzam się całkowicie z Metką.
moderator
moderator

PostWysłany: Sob 6 Lut 2010, 0:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie tez się nie bardzo podoba, ale to Twoja decyzja uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gulka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 11 Lut 2010, 10:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oczywiscie że to rzecz gustu każdego ale patrząc na to to wydaję sie strasznie małe i z daleka to chyba troszkę jak gniazdo wygląda .popytaj o przyssawki na samochody i spróbuj sam zrobić z żywych kwiatów nie ma nic piękniejszego niż żywe Very Happy koszt w miarę tani a jaka satysfakcja wykrzyknik! Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
aga.g
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 12 Lut 2010, 1:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

metka napisał:
aga.g, będę z tobą szczera, ok? uśmiech Moim zdaniem obrączki wyglądają strasznie kiczowato. Może faktycznie, gdyby odznaczały się jakoś bardziej na tle tych "gniazd", były zrobione z innego materiału... wtedy można się nad tym zastanowić.
Dokładnie to chodziło mi tylko i wyłącznie o zastosowanie motywu obrączek na przedniej masce, a nie o sam bukiet z kwiatów... uśmiech

metka napisał:
Poza tym te sztuczne kwiaty... hmm, ja wiem, że przy tego typu ozdobach (serca, misie, słoniki, obrączki itd.) trudno chyba o zastosowanie prawdziwych kwiatów (pomijam osobną dekorację auta z żywych kwiatów, to inna bajka) ale może zapytaj, czy nie ma możliwości zastąpienia ich prawdziwymi. Wtedy cały urok tego ozdobnika byłby zdecydowanie lepszy uśmiech
Swoją drogą, te obrączki gubią się na tle tych "gniazd". Takie moje wrażenie uśmiech
Chyba źle mnie zrozumiałaś, bo ja właśnie wspomniałam o zamienie sztucznych na żywe język a obrączki były by użyte, ale bardziej w pozycji pionowej, tutaj znalazłam takie http://www.allegro.pl/item889610851_artkuc_kwiaty_stroik_slubny_dekoracja_samochodu.html, a nie leżacej jak to widać na załączonym wcześniej przeze mnie linku.

Nie chodzi mi tu o zastosowany materiał, bo osobiście mi się nie podoba, ale o samą kompozycję i pomysł zastosowania motywu obraczek uśmiech

Ps. Ale bardzo dziękuję, za Wasze opinie dziewczyny i za dobre rady oczko

Powrót do góry
Juliette
guru
guru

PostWysłany: Pią 12 Lut 2010, 9:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi się zupełnie nie podoba sam motyw obrączek. Włochate czy niewłochate i tak kiczowate język Kojarzy mi się ze ślubem z połowy lat 90. - okropna suknia-beza, wesele w remizie, pijana orkiestra i wielkie obrączki na masce lol

Co ja poradzę że mam takie skojarzenia figielek
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 18 Lut 2010, 14:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A my mieliśmy czerwone róże na samochodzie takie jak u mnie w bukiecie uśmiech

Powrót do góry
E-kwiaty
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 19 Lut 2010, 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo gustowna dekoracja, tylko trochę za dużo kwiatów jak dla mnie, ale co kto lubi. A plastikowym dekoracjom i sztucznym kwiatom mówię zdecydowane "NIE".
Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów.
Powrót do góry
justwhisper
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 24 Lut 2010, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co prawda to prawda:) Pytanie jak ocenić gustowność język
Powrót do góry
Korek
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 24 Lut 2010, 17:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

justwhisper, punkt dla ciebie język

ślub kościelny uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Czym pojedziecie do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 15 z 37

Skocz do: