|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
metka moderator

|
Wysłany: Pią 5 Lut 2010, 23:28 Temat postu: |
|
|
aga.g, będę z tobą szczera, ok? Moim zdaniem obrączki wyglądają strasznie kiczowato. Może faktycznie, gdyby odznaczały się jakoś bardziej na tle tych "gniazd", były zrobione z innego materiału... wtedy można się nad tym zastanowić. Poza tym te sztuczne kwiaty... hmm, ja wiem, że przy tego typu ozdobach (serca, misie, słoniki, obrączki itd.) trudno chyba o zastosowanie prawdziwych kwiatów (pomijam osobną dekorację auta z żywych kwiatów, to inna bajka) ale może zapytaj, czy nie ma możliwości zastąpienia ich prawdziwymi. Wtedy cały urok tego ozdobnika byłby zdecydowanie lepszy
Swoją drogą, te obrączki gubią się na tle tych "gniazd". Takie moje wrażenie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pią 5 Lut 2010, 23:42 Temat postu: |
|
|
Jeśli Tobie podoba się taka dekoracja to jak najbardziej nadaje się na auto ślubne. A w pozostałych kwestiach zgadzam się całkowicie z Metką. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sob 6 Lut 2010, 0:44 Temat postu: |
|
|
Mnie tez się nie bardzo podoba, ale to Twoja decyzja  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gulka kandydat

|
Wysłany: Czw 11 Lut 2010, 10:25 Temat postu: |
|
|
oczywiscie że to rzecz gustu każdego ale patrząc na to to wydaję sie strasznie małe i z daleka to chyba troszkę jak gniazdo wygląda .popytaj o przyssawki na samochody i spróbuj sam zrobić z żywych kwiatów nie ma nic piękniejszego niż żywe koszt w miarę tani a jaka satysfakcja !  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aga.g uzależniony

|
Wysłany: Pią 12 Lut 2010, 1:56 Temat postu: |
|
|
| metka napisał: | aga.g, będę z tobą szczera, ok? Moim zdaniem obrączki wyglądają strasznie kiczowato. Może faktycznie, gdyby odznaczały się jakoś bardziej na tle tych "gniazd", były zrobione z innego materiału... wtedy można się nad tym zastanowić. | Dokładnie to chodziło mi tylko i wyłącznie o zastosowanie motywu obrączek na przedniej masce, a nie o sam bukiet z kwiatów...
| metka napisał: | Poza tym te sztuczne kwiaty... hmm, ja wiem, że przy tego typu ozdobach (serca, misie, słoniki, obrączki itd.) trudno chyba o zastosowanie prawdziwych kwiatów (pomijam osobną dekorację auta z żywych kwiatów, to inna bajka) ale może zapytaj, czy nie ma możliwości zastąpienia ich prawdziwymi. Wtedy cały urok tego ozdobnika byłby zdecydowanie lepszy
Swoją drogą, te obrączki gubią się na tle tych "gniazd". Takie moje wrażenie  | Chyba źle mnie zrozumiałaś, bo ja właśnie wspomniałam o zamienie sztucznych na żywe a obrączki były by użyte, ale bardziej w pozycji pionowej, tutaj znalazłam takie http://www.allegro.pl/item889610851_artkuc_kwiaty_stroik_slubny_dekoracja_samochodu.html, a nie leżacej jak to widać na załączonym wcześniej przeze mnie linku.
Nie chodzi mi tu o zastosowany materiał, bo osobiście mi się nie podoba, ale o samą kompozycję i pomysł zastosowania motywu obraczek
Ps. Ale bardzo dziękuję, za Wasze opinie dziewczyny i za dobre rady  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Pią 12 Lut 2010, 9:37 Temat postu: |
|
|
Mi się zupełnie nie podoba sam motyw obrączek. Włochate czy niewłochate i tak kiczowate Kojarzy mi się ze ślubem z połowy lat 90. - okropna suknia-beza, wesele w remizie, pijana orkiestra i wielkie obrączki na masce
Co ja poradzę że mam takie skojarzenia  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katarzyna gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lut 2010, 14:09 Temat postu: |
|
|
A my mieliśmy czerwone róże na samochodzie takie jak u mnie w bukiecie
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Pią 19 Lut 2010, 12:01 Temat postu: |
|
|
Bardzo gustowna dekoracja, tylko trochę za dużo kwiatów jak dla mnie, ale co kto lubi. A plastikowym dekoracjom i sztucznym kwiatom mówię zdecydowane "NIE". _________________ Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justwhisper kandydat

|
Wysłany: Sro 24 Lut 2010, 16:59 Temat postu: |
|
|
Co prawda to prawda:) Pytanie jak ocenić gustowność  |
|
| Powrót do góry |