|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
fioletowasowa początkujący

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2016, 12:07 Temat postu: Przebarwienia na twarzy |
|
|
Hej, czy Wy też macie ten problem?
Przebarwienia?
Jak sobie z nimi radzicie?
Maskujecie czy staracie się pozbyć?
Ja na razie maskuję, ale może kiedys będzie trzeba coś z tym zrobić :/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
greta544 kandydat

|
Wysłany: Pią 18 Sty 2019, 8:55 Temat postu: |
|
|
Ja akurat przebarwień na twarzy nie mam ale ostatnio pojawiło mi się jakieś uczulenie ;/ _________________ malesmyki.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika90 gaduła

|
Wysłany: Wto 4 Sie 2026, 10:43 Temat postu: |
|
|
| warto dać szansę kosmetykom od sknhour 🙂 mają naprawdę ciekawe produkty do twarzy, które dobrze nawilżają i pozostawiają skórę przyjemnie gładką. dodatkowo kosmetyki starczają na długo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gabryskka uzależniony

|
Wysłany: Sro 23 Wrz 2026, 12:44 Temat postu: |
|
|
| Przy przebarwieniach też bym nie zaczynała od kupowania konkretnego kremu czy wybierania lasera „z internetu”. Moja znajoma miała z tym problem przed ślubem i dopiero na konsultacji wyszło, że trzeba najpierw ocenić rodzaj przebarwień i dobrać odpowiednią terapię. Jeśli ktoś szuka kliniki, w której można podejść do tego bardziej kompleksowo, to zerknęłabym na Klinikę Miracki https://klinikamiracki.pl/potrzeby/piekna-skora/przebarwienia-melasma/lodz Mają sporo różnych technologii laserowych i zabiegi dobierają do konkretnego problemu, więc nie ma podejścia, że jeden laser pasuje każdemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamia23 gaduła

|
Wysłany: Nie 27 Wrz 2026, 20:56 Temat postu: |
|
|
| Zanim ktokolwiek sięgnie po zabiegi laserowe na przebarwienia, warto sprawdzić, czy nie pomoże odpowiednia pielęgnacja domowa. Ukierunkowanym działaniem rozjaśniającym oraz ochroną przed nawrotem przebarwień odznaczają się dobre dermokosmetyki na przebarwienia, stosowane konsekwentnie razem z filtrem przeciwsłonecznym. Bez ochrony SPF efekt kuracji szybko znika. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|