|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Haiden kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Cze 2021, 10:27 Temat postu: ładowarki samochodów elektrycznych |
|
|
| Witam, ostatnio znalazłem stronę na której są ładowarki samochodów elektrycznych na stronie sąpokazane wszystkie punkty gdzie są stacje do ładowania samochodów elektrycznych pomaga to bardzo ostatnio szukałem jakiś punkt bardzo długo a tu znalazłem stronę i wiem od razu czy w okolicy jest jakiś. Komuś może się to przydać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Nie 28 Maj 2023, 14:19 Temat postu: |
|
|
| Jeśli jest się posiadaczem auta elektrycznego warto zainstalować ładowarkę w domu, kupując oczywiście taką o odpowiedniej mocy, kompatybilną z danym modelem samochodu. Warto także wiedzieć gdzie znajdują się publiczne punkty ładowania i na podstawie tego planować trasy. Dobrze jest też znać inne sposoby na rozsądne, optymalne korzystanie z ekologicznego pojazdu. Wiele z nich zostało opisanych na stronie https://startmoto.pl/poradnik-poczatkujacego/sposoby-na-uzytkowanie-nowego-auta-elektrycznego/ . Muszę przyznać, że poradnik dla mnie okazał się i ciekawy i realnie pomocny:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
noya gaduła

|
Wysłany: Nie 12 Lip 2026, 15:11 Temat postu: |
|
|
| szukam właśnie dobrego sprzętu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adam987 bywalec

|
Wysłany: Nie 12 Lip 2026, 15:15 Temat postu: |
|
|
| Jeśli szukasz ładowarki do użytku domowego, to warto sprawdzić Lenergizee https://lenergizee.pl/. To polski producent oferujący urządzenia przystosowane do montażu zarówno wewnątrz budynków, jak i na zewnątrz. Dodatkowym atutem jest stopień ochrony IP54, dzięki czemu ładowarka dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|