Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jakie macie hobby i czy zawsze było dla was czymś oczywistym?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Polomai
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 10 Cze 2026, 9:22    Temat postu: Jakie macie hobby i czy zawsze było dla was czymś oczywistym? Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się, czy hobby u ludzi pojawia się raczej przypadkiem, czy każdy od początku wie, co go interesuje. U mnie to wyglądało różnie – czasem coś zaczynałem tylko z ciekawości, a dopiero później okazywało się, że to faktycznie mnie wciąga. A jak to u was jest – macie coś, co towarzyszy wam od dawna, czy raczej wszystko zmieniało się z czasem i trzeba było szukać swojego kierunku?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wes23
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 10 Cze 2026, 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podchodzę do tego dość prosto — jeśli coś jest wygodne i sprawdza się na co dzień, to ma sens, niezależnie od tego, czy jest modne czy nie. Barefoot shoes brzmią ciekawie, ale też nie traktuję tego jako coś „rewolucyjnego”, tylko jedną z opcji. Czasem testuję różne nowe rzeczy, ale na co dzień zostaję przy tym, co znam i co jest dla mnie najwygodniejsze. Tak samo jest z innymi drobnymi wyborami w wolnym czasie — nie robię z tego filozofii, po prostu czasem sprawdzam coś nowego. Zdarza się też, że w przerwach korzystam z różnych stron internetowych, np. https://campeon-bet.pl/, traktując to jako zwykłą formę rozrywki, nic więcej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: