|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Polomai kandydat

|
Wysłany: Sro 10 Cze 2026, 9:22 Temat postu: Jakie macie hobby i czy zawsze było dla was czymś oczywistym? |
|
|
| Zastanawiam się, czy hobby u ludzi pojawia się raczej przypadkiem, czy każdy od początku wie, co go interesuje. U mnie to wyglądało różnie – czasem coś zaczynałem tylko z ciekawości, a dopiero później okazywało się, że to faktycznie mnie wciąga. A jak to u was jest – macie coś, co towarzyszy wam od dawna, czy raczej wszystko zmieniało się z czasem i trzeba było szukać swojego kierunku? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wes23 kandydat

|
Wysłany: Sro 10 Cze 2026, 13:38 Temat postu: |
|
|
| Podchodzę do tego dość prosto — jeśli coś jest wygodne i sprawdza się na co dzień, to ma sens, niezależnie od tego, czy jest modne czy nie. Barefoot shoes brzmią ciekawie, ale też nie traktuję tego jako coś „rewolucyjnego”, tylko jedną z opcji. Czasem testuję różne nowe rzeczy, ale na co dzień zostaję przy tym, co znam i co jest dla mnie najwygodniejsze. Tak samo jest z innymi drobnymi wyborami w wolnym czasie — nie robię z tego filozofii, po prostu czasem sprawdzam coś nowego. Zdarza się też, że w przerwach korzystam z różnych stron internetowych, np. https://campeon-bet.pl/, traktując to jako zwykłą formę rozrywki, nic więcej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|