Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

zdrowie i natura zioła
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na wesoło
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
luciah
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 27 Mar 2026, 7:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałem, że dbanie o zdrowie wzroku jest naprawdę istotne, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy większość czasu spędzamy przed ekranami. Warto regularnie odwiedzać specjalistów, którzy mogą pomóc w doborze odpowiednich okularów czy soczewek kontaktowych. Natknąłem się na informację, że w Rzeszowie działa salon optyczny rzeszów, gdzie można uzyskać fachową pomoc w tej kwestii. Myślę, że to może być dobry kierunek dla tych, którzy chcą zadbać o swoje oczy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 27 Mar 2026, 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie, mam ostatnio ciągle jakieś dziwne rewolucje z brzuchem i strasznie boję się gastroskopii, bo naczytałam się o niej okropnych rzeczy. Znalazłam artykuł o tym, że są jakieś alternatywy: https://batstudio.com.pl/badania-na-zoladek-z-krwi-kiedy-i-jakie-zrobic/ i zastanawiam się, czy to faktycznie jest wiarygodne? Czy któraś z Was robiła takie testy z krwi zamiast rury do żołądka? Dajcie znać, czy to wystarczy, żeby lekarz coś konkretnego stwierdził, bo szukam ratunku.
Powrót do góry
Agnieszka14
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 22 Kwi 2026, 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że https://przychodnie-rsc.pl/ to miejsce, które wyróżnia się podejściem do pacjenta, bo oprócz samej rehabilitacji ważna jest też diagnostyka i dopasowanie terapii.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na wesoło Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: