|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa gaduła

|
Wysłany: Sro 11 Mar 2026, 11:05 Temat postu: Wybór fotela biurowego do domowego biura |
|
|
Hej!
Planuję kupić fotel ergonomiczny i zastanawiam się, jaki model wybrać. Budżet to maksymalnie 900 zł, choć chętnie znajdę coś tańszego. Mam 168 cm wzrostu, więc zależy mi, żeby krzesło było wygodne dla niższej osoby. Dobrze byłoby też, gdyby miało regulację podłokietników. Macie jakieś polecenia? _________________ Przyszła panna młoda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Sro 11 Mar 2026, 12:14 Temat postu: |
|
|
Ja mam Sidiz T50. Pokochałam całym serduszkiem bo: a) nie ma długiego siedziska (mam 170cm i zawsze miałam z tym problem) b) ma regulowana wysokość wsparcia lędźwia, co dało +1000 do komfortu, bo w każdym krześle miałam ten łuk zbyt nisko przez co nie mogłam dobrze dosunąć się pupskiem do oparcia. Do tego regulacja podłokietników -wysokość, wysunięcie i kąt. Regulacja pochylenia siedziska. Plus blokada wychylenia krzesła. I w pełnej wersji ma również zagłówek.
Najlepiej będzie zajrzeć sobie do Elzap:
https://elzap.eu/krzesla-biurowe,c-853
Na miejscu mają wiele modeli krzeseł biurowych z certyfikatami tak więc na pewno znajdziesz coś odpowiedniego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|