Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

prezent dla mamy!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Solution
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 24 Lut 2026, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu myślę o zmianie pielęgnacji na bardziej naturalną, ale im więcej czytam o składach, tym większy mam mętlik w głowie. Niby kosmetyki naturalne mają być delikatniejsze dla skóry, ale wiadomo — teoria teorią, a praktyka bywa różna. Przeglądając różne opcje trafiłam na Swederm https://swederm.pl/collections/natural i zaczęłam się zastanawiać, czy ktoś z Was używał ich produktów. Jak oceniacie naturalne kosmetyki tej polskiej marki kosmetyków przy regularnym stosowaniu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 25 Lut 2026, 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałam kupić mamie coś nietypowego i trafiłam na książkę „Propedeutyka polytyki jak utyka… Suplement do obu deKadencji” Stanisława Ćwieka https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/propedeutyka-polytyki-jak-utyka-suplement-do-obu-dekadencji/ To zbiór krótkich, ironicznych wierszy o polityce i codziennym życiu - lekko się czyta, a przy tym zostawia sporo do refleksji. Idealny prezent dla mamy, która lubi książki inteligentne, zabawne i z dystansem.
Powrót do góry
Klaudynka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 28 Lut 2026, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mamie podaruj coś z oferty tego sklepu https://smaczajama.pl/pl/p/Wino-Whispering-Angel-Francja-13%2C5-6l/10339 Ma bogatą ofertę markowych alkoholi, słodyczy czy herbat. nie chcesz podarować jednego produktu to postaw na ich kosze podarunkowe.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: