|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
welonowa89 uzależniony
|
Wysłany: Wto 26 Mar 2019, 16:08 Temat postu: Sycylia dobra na podróż poślubną? |
|
|
Myślicie, że Sycylia to dobre miejsce na podróż poślubną? |
|
Powrót do góry |
|
|
Karina26 uzależniony
|
Wysłany: Wto 26 Mar 2019, 19:19 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że to fajne, romantyczne miejsce, które naprawdę może się sprawdzić.
Tutaj https://www.kubryk.pl/czarter-jachtow/sycylia-dalekie-poludnie-1 czytałam też coś więcej o tym, że są organizowane takie czartery jachtów na Sycylii.
Fajna sprawa dla tych, co szukają dodatkowych atrakcji.
Nie żeby na Sycylii nie było co robić czy zwiedzać.
Ale skoro to podróż poślubna, to warto zaszaleć |
|
Powrót do góry |
|
|
AnnaDzier początkujący
|
Wysłany: Pią 12 Kwi 2019, 0:53 Temat postu: |
|
|
Sycylia jest piękna! Bajeczne krajobrazy na podróż poślubną! Rozważam w tym roku urlop na Sycylii albo Hiszpańskiej Marbelli <3 |
|
Powrót do góry |
|
|
Barbarka100 początkujący
|
Wysłany: Wto 14 Maj 2019, 11:57 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie byłam na Sycylii, ale nie ukrywam, że już wiele osób zachwalało mi to miejsce, tak że na pewno niebawem tam się wybierzemy. _________________ Życie jest piękne! |
|
Powrót do góry |
|
|
laviet kandydat
|
Wysłany: Wto 19 Wrz 2023, 9:55 Temat postu: |
|
|
Melanotan https://melanotan.biz/ to mój ulubiony produkt, który sprawia, że każdy dzień wydaje się być jak słoneczna plaża. To niesamowite, jak szybko i skutecznie można osiągnąć piękną opaleniznę bez ryzyka poparzeń. Polecam go wszystkim, którzy pragną być uroczo opaleni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|