|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GrzegorzK1990 początkujący
|
Wysłany: Czw 1 Gru 2022, 7:17 Temat postu: |
|
|
Istnieje mnóstwo naturalnych produktów do pielęgnacji włosów, które są łagodne dla skóry głowy i nie zawierają SLS i parabenów. Mianowicie:
* Produkty, które zawierają oleje roślinne (takie jak konopie, siemię lniane, rumianek, rozmaryn, aloes czy nawet olej z awokado)
* Produkty, które zawierają składniki organiczne (takie jak olej kokosowy)
* Produkty, które zawierają żel aloesowy (jest to dobre dla suchych, zniszczonych włosów).
* Produkty, które zawierają olej jojoba (pomaga on uszczelnić rozdwojone włosy) |
|
Powrót do góry |
|
|
Junsa uzależniony
|
Wysłany: Pią 9 Gru 2022, 12:32 Temat postu: |
|
|
Lubię naturalne kosmetyki i właśnie na takie staram się stawiać. Kupuję sporo w drogerii https://skarbyurody.com.pl moim zdaniem naprawdę warta uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
|
mczay maniak
|
Wysłany: Sob 31 Gru 2022, 1:12 Temat postu: |
|
|
Dużo osób interesuje się teraz tematem związanym z włosami i nie ukrywam, że ja również. Chcę zadbać o moje włosy i w końcu je zapuścić. Ostatnio wpadła mi fajna nowość "w oczy" i jest to Spray Água Milagrosa od Inoar. Czytałam o nim na instagramie i recenzja brzmi świetnie! Lubię kosmetyki, które działają od razu! |
|
Powrót do góry |
|
|
wang maniak
|
Wysłany: Wto 3 Sty 2023, 15:33 Temat postu: |
|
|
Polecam zmienić kosmetyki do pielęgnacji. Bardzo dobrym wyborem będą produkty marki Redken. Znajdziecie je tutaj: https://bellita.pl/redken . |
|
Powrót do góry |
|
|
monczek kandydat
|
Wysłany: Sro 4 Sty 2023, 19:26 Temat postu: |
|
|
Do naturalnej pielęgnacji zaliczyłabym też suplementacje. I powiem wam, że to właśnie suplementacja kolagen drink pomogła mi w poprawie kondycji moich włosów do takiego poziomu jaki mnie zadowala. Tak naprawdę żadne kosmetyki nie dały mi takiego efektu. |
|
Powrót do góry |
|
|
niepoprawny uzależniony
|
Wysłany: Pią 17 Mar 2023, 10:51 Temat postu: |
|
|
Słyszeliście o Agua Milagrosa od Inoar? Podobno w 10 sekund ma regenerować włosy, nabłyszczać je, zapewnić miękkość, eliminować puszenie, przywracać nawilżenie, zapewniać gładkość. Dla mnie brzmi to naprawdę interesująco, dlatego myślę, że można byłoby się zastanowić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|