|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bylinka99 kandydat
|
Wysłany: Czw 29 Lip 2021, 10:59 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem najbezpieczniej latać z Itaką |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazikdobry uzależniony
|
Wysłany: Sro 12 Sty 2022, 10:48 Temat postu: |
|
|
laurka998 napisał: | Moim zdaniem Itaka jest świetnym biurem podróży Mają bezpośrednie loty w wiele miejsc i miejsca do których można jechać bez testów. |
Polecam ciekawy artykuł do przeczytania - może będzie inspiracją do zaplanowania kolejnego urlopu?
https://www.mce.edu.pl/sardynia-wakacje/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Zengila12 maniak
|
Wysłany: Wto 21 Cze 2022, 20:02 Temat postu: |
|
|
Witam,co sądzicie o tym,by zainwestować w wypoczynek z dala od miasta? Na co dzień mieszkam w Warszawie i chcialabym odpocząć od zgiełku miasta. https://www.blueapart.pl/blog/142/atrakcje-w-mechelinkach Co uważcie na temat Mechelinek? Zapraszam do dyskusji. |
|
Powrót do góry |
|
|
Jadzianna kandydat
|
Wysłany: Wto 12 Lip 2022, 14:31 Temat postu: |
|
|
Ja zdecydowałam się na nietypową podróż poślubną, dlatego że oboje z moim mężem kochamy zwiedzać. Zauważyłam ciekawą ofertę "Mozaika Izraela" za 2750 zł z Warszawy w biurze Konsorcjum.pl i zdecydowałam się ją kupić. Zawsze latamy razem z nimi i uwielbiamy ich przewodników widać, że kochają to co robią! |
|
Powrót do góry |
|
|
Jadzianna kandydat
|
Wysłany: Sob 21 Sty 2023, 16:23 Temat postu: |
|
|
Konsorcjum.pl — jedyne, z jakiego korzystam, sprawdzone i pewne. Świetni przewodnicy, organizacja na najwyższym poziomie. Bardzo się cieszę, że już niedługo nasza kolejna wspólna podróż, tym razem Izrael. Zwiedzimy cały kraj i poznamy jego kulturę - to niesamowite. |
|
Powrót do góry |
|
|
Laralla kandydat
|
Wysłany: Sro 22 Lut 2023, 9:20 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie biuro podróży Konsorcjum.pl wyróżnia się na tle pozostałych! Bardzo polecam! My lecimy niedługo do USA, konkretnie Orlando. Będziemy w najlepszych parkach rozrywki, a między nimi mamy zapewniony bezpłatny transport. |
|
Powrót do góry |
|
|
laviet kandydat
|
Wysłany: Nie 20 Sie 2023, 22:15 Temat postu: |
|
|
Każda podróż jest na pewno powodem ogromnej radości, a mi jeszcze większą radość sprawia piękna opalenizna po wakacjach. Żeby ona utrzymywała się na dłużej niż do założenia pierwszego swetra, korzystam z Melanotan https://melanotan.biz/ który dla mnie jest niezawodny. |
|
Powrót do góry |
|
|
omel33 uzależniony
|
Wysłany: Sro 30 Paź 2024, 8:51 Temat postu: |
|
|
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę biura podróży FOKUS z Warszawy, które zajmuje się organizowaniem wycieczek szkolnych i wycieczek zagranicznych, w tym m.in. wycieczki szkolne do Czech . W razie pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|