|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| monika1 guru

| 

|  Wysłany: Sob 8 Lis 2014, 8:16    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja też gotowałam na krowim od 6 miesiąca życia Kondka (tylko, że płatki owsiane i żytnie)  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| madziab9 maniak

| 

|  Wysłany: Sob 8 Lis 2014, 21:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Kiedyś wiele rodzin nie było stać na mm i dawały bardzo wcześnie mleko krowie i znam wiele osób które pomimo takiego żywienia (np od 2 miesiąca życia ) żyją... Kurczę ciekawi mnie to BLW, Milcia ładnie wszystko wcina póki co ( w postaci papek oczywiście) i trochę boję się że zacznie potem wybrzydzać... A jednak różnorodność słoiczków jest dużo większa niż ja jej mogłabym w garnkach zaoferować... :/

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Martylda maniak

| 

|  Wysłany: Nie 9 Lis 2014, 10:02    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| madzia nic nie stoi na przeszkodzie żebyś spróbowała niektóre produkty dać Milence do łapki w kawałku, najwyżej odmówi albo tego albo tego  Prędzej czy później i tak przejdziecie na bardziej "dorosłe" jedzenie _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| shadow's wife guru

| 

|  Wysłany: Pon 19 Sty 2015, 22:56    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Dziewczyny mam pytanie. Co z blw jeśli dziecko jeszcze nie siedzi? Jaką książkę byście poleciły żeby się dowiedzieć trochę więcej niż z netu, a może nie potrzeba i to co jest w internecie to wystarczy? Owoce (gruszkę i jabłko) jadła z rączki parę razy, trochę się krztusiła ale sobie poradziła i wcinała dalej. Coraz poważniej myślę o blw bo Nela z łyżeczki zjada tylko pasternaka
  A tak to buzia na kłódkę i foch. Jak wsadziła rękę do miseczki to zjadała kawałki z ręki i sobie pomyślałam, że tak może będzie jej lepiej? _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Carla guru

| 

|  Wysłany: Wto 20 Sty 2015, 11:15    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| huh 
 Ostatnio zmieniony przez Carla dnia Wto 31 Maj 2022, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Martylda maniak

| 

|  Wysłany: Wto 20 Sty 2015, 12:06    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja mam taką książkę 

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Carla guru

| 

|  Wysłany: Wto 20 Sty 2015, 12:31    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Tak, ta książka to podstawa. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| annn maniak

| 

|  Wysłany: Sro 21 Sty 2015, 10:35    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Warto przeczytać tę książkę, jak ktoś ma Facebooka to polecam również grupy BLW-Bobas Lubi Wybór i BLW- przepisy. 
 My też zaczynamy z BLW, kilka rzeczy mała próbowała, bo strasznie się rwie do jedzenia, i całkiem ładnie jej to idzie, mimo że nie obyło się bez krztuszenia (ciężko się na to patrzyło, nie interweniując) ale świetnie dała radę, odkrztusiła, pomemłała to co miała w buzi i zjadła

Próbujemy też słoiczki, ale tylko podaje jej łyżeczkę i sama wkłada sobie do buźki i zjada
  inaczej nie chce  rośnie mała "Zosia samosia"  , bo po kolei sprawdzam produkty które mogą ją uczulić, bo alergiczne dziecko mamy niestety. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Kamilka75 gaduła

| 

|  Wysłany: Pią 4 Wrz 2020, 11:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Należy rozbudowywać dietę dziecka, ja się z tym jak najbardziej zgadzam, ale najpierw trzeba przemyśleć, co i jak. Bardzo łatwo o śmiercionośne zadławienie. Powinniście przygotowywać się do tego, ale także jednocześnie mieć taki sprzęt medyczny https://lifevac.pl/ w domu. Pomoże, jeśli się zadławicie. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Carla guru

| 

|  Wysłany: Wto 31 Maj 2022, 22:11    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| bnbn |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

|