Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Przydatne akcesoria kuchenne
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Forumki w kuchni
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jagnam
gaduła
gaduła

PostPosted: Sat 28 Mar 2020, 9:38    Post subject: Przydatne akcesoria kuchenne Reply with quote

Dziewczyny jakie akcesoria kuchenne polecicie do kuchni?

Doradzicie jakie przydatne elementy warto jest sobie do niej kupić?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 30 Mar 2020, 5:58    Post subject: Reply with quote

Dwa dobre akcesoria kuchenne, z których korzystam po kilka razy w tygodniu

Ekspres do kawy ciśnieniowy - kawa o wiele smaczniejsza, bardziej aromatyczna bo ze zmielonych ziaren kawy. Uwielbiam sobie w weekend czy na tygodniu po południu zrobić kawę i wypić na balkonie.

Jak również dobry blender - szczególnie do robienia domowego smoothie oraz do robienia domowych koktajli.

Oba sprzety zamawiałam od Teesy: https://www.teesa.pl/ Warto jest sobie przejrzeć na stronie katalog.
Back to top
View user's profile Send private message
matrimonio
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 8 May 2020, 7:12    Post subject: Reply with quote

Blender! Moim zdaniem to jest zdecydowanie podstawa.
Back to top
Edyta23
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 14 May 2020, 17:00    Post subject: Reply with quote

Ekspres do kawy uśmiech nie wyobrażam sobie rozpocząć dnia bez smacznej, mocnej kawy. To taka dawka energii przed ciężkim dniem w pracy i nadrabianiem zaległości w domu uśmiech
Juleńka
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 18 May 2020, 14:58    Post subject: Reply with quote

Według mnie w kuchni nie powinno zabraknąć takiego urządzenia jak porzadny opiekacz do kanapek uśmiech Spójrzcie na ten od Adler https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/ad_3043 Jest niewielkich rozmiaró a mimo to można przygotować w nim sycące kanapki typu XXL. Szybko i sprawnie bo obsługa jest intuicyjna uśmiech
Back to top
porcelanowa
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 8 Jun 2020, 10:22    Post subject: Reply with quote

Jak masz dobry piekarnik to więcej nic nie potrzeba uśmiech Polecam piekarnik electroluxa z serii flex, w nim możemy jednocześnie piec na trzech poziomach. To bardzo wygodne dla wszystkich zabieganych osób, które nie mają czasu na gotowanie.
Back to top
EmmaSS
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 8 Jun 2020, 12:32    Post subject: Reply with quote

na pewno też na bieżąco bedziecie te dokupywać uśmiech Nie można tu zapomnieć o ekspresie do kawy. Macie już ten wybrany? Warto sobie sprawdzić sklep internetowy https://www.cafesilesia.pl/pol_m_EKSPRESY-DO-KAWY_EKSPRESY-BEZZERA-163.html Ja tu znalazłam świetny ekspres Bezzera.
Back to top
kasix86
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 27 Jul 2020, 19:34    Post subject: Reply with quote

no i nie zapominajcie o ekspresie do kawy! u nas furore robi kawa w kapsułce - szybko i smacznie
Back to top
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 28 Jul 2020, 10:13    Post subject: Reply with quote

Ja bardzo lubię firmę Liderhoff. W swoim sklepie internetowym https://liderhoff.pl/ można u nich niemal wszystko zamówić i to w fajnych cenach a świetnej jakości. Ja właśnie myślę nad zakupem kawiarki na kawę. Przydałaby mi się taka w sumie.
Back to top
Polar
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 11 Aug 2020, 0:41    Post subject: Reply with quote

Ja mam już 3 blender tym razem wydałam nieco wiecej na wysokowydajny i to był strzał w dziesiątkę https://zwilling.pl/sprzet-kuchenny/blender-wysokowydajny-zwilling-enfinigy
Poza tym na podanej stronie jest masa różnych akcesorii kuchennych i innych potrzebnych produktów do kuchni, które czasami zaskakują jakością i kreatywnością w swojej prostocie uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Forumki w kuchni All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce