|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Martyna56 początkujący

|
Wysłany: Wto 31 Mar 2020, 16:00 Temat postu: Samochody używane |
|
|
Sprzedaje samochody używane - komis ma już 10 lat
Z okazji 10 lecia do każdego auta dodaje czujnik lakieru dobra promocja? Co sądzicie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka bywalec

|
Wysłany: Pon 25 Maj 2020, 23:06 Temat postu: |
|
|
Auta z komisu zawsze warto sprawdzić przed zakupem, przy czym często zdarza się, że finalnie dokonać go wato. Ja np. z używanych samochodów stworzyłam całkiem porządną flotę dla firmy. Wiecie, takie czasy mamy, że oszczędzać trzeba, byleby w rozsądny sposób. Teraz myślę o kolejnej opcji dążącej ku temu. Zamierzam wdrożyć u siebie karty paliwowe. Ze strony https://www.flotex.pl/ dowiedziałam się, że ich dzięki nim znacznie łatwiej jest kontrolować wydatki związane z codzienną eksploatacją aut . Otrzymuje się też zniżki na każdy rodzaj paliwa. Jak myślcie, który produkt z tej kategorii najlepiej zda egzamin? Karty Orlen, Lotos czy może BP? |
|
Powrót do góry |
|
 |
martin63 początkujący

|
Wysłany: Sob 3 Paź 2020, 11:24 Temat postu: |
|
|
Na co należy zwrócić uwagę, gdy kupujemy samochód używany? |
|
Powrót do góry |
|
 |
pazeh kandydat

|
Wysłany: Nie 4 Paź 2020, 13:55 Temat postu: |
|
|
martin63 napisał: | Na co należy zwrócić uwagę, gdy kupujemy samochód używany? |
Przede wszystkim na stan techniczny samochodu ja niestety tego nie sprawdziłem jak należy i teraz muszę po ogłoszeniach https://ogis.pl/o/ogloszenia/17333-naprawa-i-serwis sprawdzać i dzwonić, bo potrzebna jest naprawa kilku rzeczy... ehhh ta naiwność  |
|
Powrót do góry |
|
 |
poit908 początkujący

|
Wysłany: Sro 23 Gru 2020, 10:46 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukamy samochodu używanego, to warto zajrzeć na serwisy ogłoszeniowe. Jednym z takich serwisów jest Rekin.com gdzie znajdziemy szeroką game ogłoszeń samochodów osobowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
kapustkowa bywalec

|
Wysłany: Nie 17 Sty 2021, 14:38 Temat postu: |
|
|
Sama mam auto z komisu i wszystko fajnie działa. Oczywiście wcześniej wszystko dokładnie sprawdzone przez mojego faceta który ma pojęcie niemałe o motoryzacji. Jedynie co to jakieś drobne zadrapania mnie martwiły, ale tutaj też dowiedziałam się że dzięki profesjonalnym kosmetykom Jak przygotować samochód na wiosnę mogę wszystko skutecznie zamaskować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|