Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dobry dentysta z Gdyni

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
renni
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 26 Jan 2020, 14:05    Post subject: Dobry dentysta z Gdyni Reply with quote

Witajcie wszyscy uśmiech Czy możecie podzilić się namiarami na sprawdzonych stomatologów z Gdyni ? Szukam koigoś kto zna się i na leczeniu kanałowym i na protetyce uśmiech Z góry dzięki!
Back to top
View user's profile Send private message
doti
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 29 Jan 2020, 10:24    Post subject: Reply with quote

Hmm wiesz co ja kiedyś mieszkam w Gdańsku i miałam taką dobrą dentystkę ale nie wiem czy ten gabinet jeszcze istnieje bo Pani miała już swoje lata i planowała iść na emeryturę... Ale może ktoś jeszcze się podzieli jakimś adresem.
Back to top
fifika
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 2 Feb 2020, 19:01    Post subject: Reply with quote

Jak Gdynia to tylko PLATINUM DENT, znajdziesz ich na placu Górnośląskim. Lecze się tu od jakiegoś czasu z całą rodzinką i jest naprawdę okej.
Back to top
renni
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 3 Feb 2020, 18:40    Post subject: Reply with quote

Ekstra bardzo Wam dziękuje za informacje uśmiech rozumiem, ze w tym platinum dent leczeniem kanałowym i protetyką też się zajmują ?
Back to top
fifika
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 5 Feb 2020, 15:43    Post subject: Reply with quote

Tak na 100% uśmiech ja robiłam u nich endodoncję w 3 zębach w sumie i w najbliższym czasie będę też robić koronki i licówki. Super miła obsługa, dobre ceny i rewelacyjni lekarze z doświadczeniem. No i to co dla mnie najważniejsze - leczenie zupełnie bezbolesne na nowoczesnym sprzęcie.
Back to top
natasza85
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 8 Feb 2020, 20:27    Post subject: Reply with quote

By zapewnić swoim pacjentom usługę na najwyższym poziomie, każdy dentysta musi posługiwać się urządzeniami i akcesoriami wysokiej klasy. To świadczy o jego zaangażowaniu i dbałości o zdrowie pacjenta. W sklepie https://predent.pl/ można znaleźć szereg profesjonalnych rozwiązań dostosowanych do każdego zabiegu.
Back to top
renni
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 17 Mar 2020, 18:55    Post subject: Reply with quote

dzięki fifika za szczegółowe informacje., no nie ukrywam, ze to stwierdzenie - bezbolesne leczenie- jest dla mnie niezwykle istotne bo ja to z natury straszna panikara jestem i w sumie do tej pory nie było potrzeby robienia jakiegoś większego leczenia. ale jak piszesz, ze jest ok to ok. Postaram się umówić na pierwszy możliwy termin na tą konsultacje.
Back to top
fifika
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 19 Mar 2020, 16:48    Post subject: Reply with quote

o ból się nie martw serio - dostaniesz znieczulenie i na pewno nic nie poczujesz uśmiech Uważaj na siebie i daj znac jak już będziesz po - jestem ciekawa Twoich wrażeń uśmiech
Back to top
wellington.bode
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 19 Mar 2020, 19:59    Post subject: Reply with quote

Nie ma co się bać dentysty. Teraz jest lepiej niż kiedyś.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce