|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zofia19 początkujący
|
Wysłany: Sro 25 Wrz 2019, 12:15 Temat postu: |
|
|
Hmm niezależnie od marki i typu samochodu jaki byś wybrał, najlepiej zadbać o to, by był w pełni sprawny. Mój mąż, pracując jako kierowca limuzyny, która służyła młodym parom podczas ślubu, stosował w pojeździe dodatek do oleju silnikowego https://www.ceramizer.pl . Jeśli chcesz zyskać pewność, że nie zastanie Cię usterka w tym "świętym dniu" to polecam się zabezpieczyć |
|
Powrót do góry |
|
|
skuwka bywalec
|
Wysłany: Sob 2 Lis 2019, 21:22 Temat postu: |
|
|
Samochód do ślubu to wcale nie zawsze musi być limuzyna. Jest wiele opcji i także sportowe auto będzie idealne. Tutaj http://autorawicki.pl/wynajem-samochodow-do-slubu/ można znaleźć ekskluzywne samochody i wynająć je na swój ślub. Świetna opcja. Firma oferuje także szofera. |
|
Powrót do góry |
|
|
malecha początkujący
|
Wysłany: Nie 10 Lis 2019, 11:56 Temat postu: |
|
|
My wybraliśmy klasyczne BMW z lat 80-tych, czyli rekin 5 w pięknym kolorze bahama beige. Cudo _________________ Fotolustro na wesele |
|
Powrót do góry |
|
|
Koralina25 początkujący
|
Wysłany: Nie 10 Lis 2019, 12:45 Temat postu: |
|
|
Według mnie limuzyna. Nie chodzi mi o 10 metrowego hummera, tylko coś klasycznego jak Mercedes S500, BMW 7, Jaguar. Jest klasa, 4 drzwi i nie ma zbędnego szpanu. _________________ Wizualizacje 3D |
|
Powrót do góry |
|
|
Rozmak kandydat
|
Wysłany: Czw 21 Lis 2019, 10:04 Temat postu: |
|
|
Mi to obojętne jakim autem pojadę... ale jeśli już miałabym wybierać, to chyba wolałabym jakieś sportowe. Myślę, że to raczej kwestia gustu... |
|
Powrót do góry |
|
|
karinabolek kandydat
|
Wysłany: Czw 21 Lis 2019, 10:31 Temat postu: |
|
|
Ja mam dylemat, bo z jednaj strony chciałabym jechać takim niecodziennym sportowym autem, a z drugiej strony na widok starych klasycznych aut też serce mi bije mocniej To co zdecydowanie odrzucam, to limuzyny, bo taki klimat zupełnie do mnie nie przemawia |
|
Powrót do góry |
|
|
kalinazh początkujący
|
Wysłany: Wto 3 Gru 2019, 10:49 Temat postu: |
|
|
wybierz japoński samochód driftowy _________________ https://gryonline2.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
slawek3212 początkujący
|
Wysłany: Pią 6 Gru 2019, 10:04 Temat postu: |
|
|
Ja chciałbym jechać jakimś sportowym autem |
|
Powrót do góry |
|
|
GdzieWeselepl kandydat
|
Wysłany: Pon 9 Gru 2019, 12:35 Temat postu: GdzieWesele.pl |
|
|
Na gdziewesele.pl mają różne auta od sportowych przez luksusowe do limuzyn.
Znajdziesz coś dla siebie tylko musisz wiedzieć co Ci odpowiada, czy chcesz bardzo rzucać się w oczy czy może nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
ryszard3212 początkujący
|
Wysłany: Czw 2 Sty 2020, 13:50 Temat postu: |
|
|
Ja chciałbym jechać do ślubu jakimś sportowym samochodem. Jednak muszę iść na kompromis z moją narzeczoną, która do ślubu chce jechać limuzyną. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|