|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
skuwka bywalec
|
Wysłany: Czw 20 Cze 2019, 11:38 Temat postu: |
|
|
Na wesele ale nie tylko wino dobrej jakości na pewno warto wybrać. Też tutaj w wina sklep internetowy widziałam różne, nawet rzadko spotykane wina. Warto sprawdzić, jakie są dobre i też czasem można poznać jakiś niespotykany smak wina. Macie wina z całego świata w domu? |
|
Powrót do góry |
|
|
Transformers bywalec
|
Wysłany: Pią 5 Lip 2019, 22:30 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo bym chciała, żeby na każdym weselu pojawił się także cydr, szczególnie ten https://cydrlubelski.pl/ nasz lubelski. Bo przecież nie każdy lubi wódkę, wino czy piwo. Ja na przykład mało piję, a jeśli już to właśnie cydr. |
|
Powrót do góry |
|
|
Judy52 kandydat
|
Wysłany: Pon 8 Lip 2019, 13:39 Temat postu: |
|
|
barman na wesele to opcja, która zawsze się sprawdzi - zapewni dobrą zabawę i widowiskową rozrywkę |
|
Powrót do góry |
|
|
lubowa bywalec
|
Wysłany: Wto 9 Lip 2019, 13:15 Temat postu: |
|
|
Ja się cieszę, że na weselach jest teraz standardowo wino, za mocniejszymi alkoholami nie przepadam, a dobre winko chętnie wypiję, ostatnio na imprezie piłam wino eco gaia białe, aż sobie zdjęcie butelki zrobiłam bo bardzo mi smakowało. Bardzo dobre, półwytrawne, z owocowymi aromatami. |
|
Powrót do góry |
|
|
Joanne uzależniony
|
Wysłany: Czw 18 Lip 2019, 12:57 Temat postu: |
|
|
Ja najbardziej lubię szampany oraz wina musujące, choć wiadomo - nie w dużych ilościach Na stronie https://dom-szampana.com.pl/ można zamówić tego typu alkohole, świetnej jakości. Mają sklep stacjonarny w Warszawie i niedawno tworzyli drugi - w Miasteczku Wilanów przy ul. Klimczaka 17. |
|
Powrót do góry |
|
|
Frania25 maniak
|
Wysłany: Pon 30 Wrz 2019, 10:16 Temat postu: |
|
|
Mi ostatnio bardzo posmakowało wino ecoGaia. Jest ekologiczne co jest jego takim wyróżnikiem na rynku. A że przykładam do tego sporą wagę to kupiłam na próbę i się nie zawiodłam. lekkie pyszne:) |
|
Powrót do góry |
|
|
ja anna 32 początkujący
|
Wysłany: Pon 30 Wrz 2019, 19:34 Temat postu: trunki |
|
|
Zdecydowanie wole wina musujące polecam Casa Pecunia, wytrwane musujace wino, swietnie orzeźwia i pasuje na przyjecia weselne. |
|
Powrót do góry |
|
|
romkatomasik kandydat
|
Wysłany: Sro 3 Lut 2021, 13:08 Temat postu: |
|
|
A może możliwość samodzielnego zrobienia sobie drinka byłaby dobrym pomysłem? Z użyciem dobrych syropów barmańskich można stworzyć świetne cuda w szybkim czasie. Na stronie https://syropybarmanskie.pl/przepisy/79-czekoladowy-raj.html możecie zapoznać się z przepisem na czekoladowy raj, który jest przepyszny i banalny w przygotowaniu, więc goście byliby zadowoleni. |
|
Powrót do góry |
|
|
regina112 kandydat
|
Wysłany: Wto 23 Lut 2021, 10:32 Temat postu: |
|
|
Myślę, że fajnym pomysłem jest także piwo na weselu lub wino, które można samodzielnie wcześniej przygotować i poczęstować swoich gości. Efektywnie wygląda taki alkohol, kiedy jest podawany z beczki. Do tego z pewnością przyda wam się kran do beczki , który zapewni szczelność alkoholu i łatwość nalewania go. Goście będą zachwyceni domowymi trunkami. |
|
Powrót do góry |
|
|
adrianna.nienow początkujący
|
Wysłany: Sro 24 Mar 2021, 15:45 Temat postu: |
|
|
Na pewno powinno zamówić się wino, przy czym musi być zachowana taka sama liczba gatunków. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|