|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Gaduła gaduła

|
Posted: Sun 7 Apr 2019, 10:26 Post subject: |
|
|
My postawiliśmy na coś naprawdę wyjątkowego i dlatego zleciliśmy wykonanie projektu przez https://zielinskiart.pl/bizuteria-na-zamowienie-krakow/ projektanta Piotra Zielińskiego. Mi już od dawna podobała się jego biżuteria i dlatego padło na niego.  |
|
| Back to top |
|
 |
maddlen5 kandydat

|
Posted: Fri 12 Apr 2019, 10:06 Post subject: |
|
|
Ja od jakiegoś czasu jestem szczerze zakochana w obrączkach drewnianych! Marzę o tym jak nie wiem co, chociaż mój narzeczony nie jest już tak przychylnie do tego nastawiony ale zobaczymy, może uda mi się go przekonać! _________________ Marti i Ola, autorki bloga afrodyta.olsztyn.pl o realizowaniu własnych ślubnych pasji. |
|
| Back to top |
|
 |
Aris89 początkujący

|
Posted: Fri 12 Apr 2019, 18:26 Post subject: |
|
|
| Nie znam się na tym. Nie będę w stanie pomóc. |
|
| Back to top |
|
 |
GdzieWesele_Poleca kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
graz bywalec

|
Posted: Mon 27 May 2019, 7:25 Post subject: |
|
|
| Ciekawym rozwiązaniem są srebrne obrączki |
|
| Back to top |
|
 |
Bajeczka początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
jenny89 początkujący

|
Posted: Fri 26 Jul 2019, 15:00 Post subject: |
|
|
Z tego co się sama rozglądałam za obrączkami (tak po prostu tylko dla przyjemności ) to takie odważniejsze ale nadal ładne widziałam na ergold |
|
| Back to top |
|
 |
arjun67 początkujący

|
Posted: Thu 3 Oct 2019, 20:28 Post subject: |
|
|
| Według mnie nie trzeba stawiać na klasyczne obrączki takie same dla mężczyzny i kobiety. Obrączki to tylko symbol, można wybrać je w swoim guście. |
|
| Back to top |
|
 |
ola325 początkujący

|
Posted: Mon 7 Oct 2019, 12:35 Post subject: |
|
|
| My mamy srebrne, bez sensu wydawać tyle kasy. |
|
| Back to top |
|
 |
heidi kandydat

|
Posted: Wed 26 Aug 2020, 23:08 Post subject: |
|
|
| ja miałam przetapiane po dziadkach, zupełnie klasyczne chcieliśmy bo w sumie patrząc na różne udziwnienia to nasze zupełnie proste są teraz oryginalne |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce