|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asiulka1986 początkujący
|
Wysłany: Wto 20 Paź 2009, 18:49 Temat postu: Tanie wesele - jednak możliwe!!! |
|
|
Witajcie!
Od 4 dni jestem szczęśliwą mężatką ))) Chciałam z wami podzielić się moim szczęściem, a przy okazji zrobić coś bardzo pożytecznego. W lutym tego roku znalazłam na jednym z portali kontakt do Pana Pawła, który miał organizować przyjęcie weselne za przystępną cenę - na początku podchodziłam do tego z dystansem, ale ostatecznie się zdecydowałam. To co stało się w sobotę przeszło jednak moje najśmielsze oczekiwania - Pan Paweł nie tylko dopilnował, aby jedzonko było pyszne i pięknie przystrojona sala, ale sprawił, że wesele było FANTASTYCZNE - osobiście je prowadził z towarzyszeniem zespołu muzycznego. To w co nadal nie mogę uwierzyć, to fakt, że całość z salą, jedzonkiem, napojami, alkoholem i zespołem muzycznym zamknęło się w kwocie 11 000zł! Wiem, że to wszystko może wyglądać jak reklama, ale w ten symboliczny sposób chciałam Panu Pawłowi podziękować za to, że do końca pozostał nie tylko profesjonalnym managerem, świetnym muzykiem i wodzirejem, ale przede wszystkim uczciwym człowiekiem.[...] Naprawdę gorąco polecam! Aśka |
|
Powrót do góry |
|
|
Angelsita uzależniony
|
Wysłany: Wto 20 Paź 2009, 18:58 Temat postu: |
|
|
A gdzie ten Pan Paweł mieszka? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Liziii guru
|
Wysłany: Wto 20 Paź 2009, 18:58 Temat postu: |
|
|
Tak, to zdecydowanie nie wygląda jak reklama.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
KiSe guru
|
Wysłany: Wto 20 Paź 2009, 19:05 Temat postu: |
|
|
Ja też jestem w stanie zrobić szybko wesele za małą kase....... 30 gości mało wódki kiepski lokal itd.......a potem żałowac do końca życia! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Agnusss uzależniony
|
Wysłany: Wto 20 Paź 2009, 19:06 Temat postu: |
|
|
Reklama dla naiwnych...... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Angelsita uzależniony
|
Wysłany: Wto 20 Paź 2009, 19:26 Temat postu: |
|
|
Ojj tak a pamiętajcie że nie każdego stać na weselisko na 200 czy 300 gości... u mnie na weselu będzie 70 osób i to wcale wg mnie nie jest mało...
Jesteśmy młodymi ludźmi nie mamy zbyt dużego wyboru..musimy sami zapracować na własne wesele..oczywiscie rodzice z jednej jak i z drugiej strony pomogą ..nie możecie oceniać każdego tą samą miarką...! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Iwi gaduła
|
Wysłany: Wto 20 Paź 2009, 21:01 Temat postu: |
|
|
KiSe napisał: | Ja też jestem w stanie zrobić szybko wesele za małą kase....... 30 gości mało wódki kiepski lokal itd.......a potem żałowac do końca życia! |
W sierpniu bylam na weselu 30sto osobowym: byl lokal, jedzenia az za duzo i dobre, byl alkohol (nawet wino), muzyka do samego rana...goscie wybawili sie za wzse czasy....koszt (laczywszy w to suknie, alkohol, lokal, jedzenie, ciasta, tort, kosciol)..jakies 8500,-.
To bylo moje wesele i niczego nie zaluje.
A jednak sie da _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
KiSe guru
|
Wysłany: Sro 21 Paź 2009, 9:12 Temat postu: |
|
|
Moja znajoma miała wesele i mówiła , że jej się zwróciło. Ok , pojechaliśmy żeby zapytać o koszt i oglądnąć sale. Na miejscu zastaliśmy obskurny lokal od 50 lat nie remontowany, śmierdziało starym olejem, menu za 80 zł , nie było możliwości wyjść na zewnatzr lokalu.... mieli 70 osób i zapłacili za wesele 17 tyś i wszystko im się zwróciło------- ok może ja wole mieć kredyt i go powolutku spłacać
Ivi : ja nie pisałam , że się nie da-- diokładnie się da , ale jak ktoś ma dużo czasu na to wszystko.....i szczęście Bo można zrobić wesele na 30 osób i zapłacic dużo kasy ,a można mieć 100 os. i zapłacić mniej- wszystko zależy czy uda nam się znaleźć odpowieni cenowo lokal, jedzenie, alkohol...itd Zazdroszcze możliwości zrobienia fajnego wesela taniej- niestety w mojej okolicy nie było takiej możliwości , ceny menu od 140 zł w góre , orkiestra 2,500 .....no i się tanio nie da
Angelista : a kto tu kogo ocenia swoją miarką ? Nie widze, żeby ktoś coś na ten temat napisał
wesele na 30 osób i kwota 8.500 to wcale nie jest tak tanio _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
gosia-1606 gaduła
|
Wysłany: Sro 21 Paź 2009, 12:35 Temat postu: |
|
|
Wiecie co a ja nawet i chciałabym zrobić tańsze wesele ale u mnie po prostu się nie da jak za osobe 200zł, orkiestra 3300zł i kamerzysta + fotograf 3600zł. więc gdzie tu ja mam oszczędności szukać a gdzie reszta _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
asiulka1986 początkujący
|
Wysłany: Sro 21 Paź 2009, 17:31 Temat postu: c.d. |
|
|
Witajcie! Nikogo nie będę zmuszać, aby korzystał z usług Pana Pawła - pomyślałam sobie, że w ten sposób mogę symbolicznie podziękować za cudowne zorganizowanie mojego wesela. Na marginesie sala była świetna, przyjęcie było nie na 30, a na 65 osób, jedzenie było bardzo dobre, a przy tym było go tyle, że zabraliśmy do domu wypełnione nim ogromne pudło, a alkohol był bez ograniczeń . Na marginesie - wspólnie z narzeczonym cały ciężar finansowy za przyjęcie musieliśmy wziąć na siebie - rodzice nie mogli nam pomóc, tym samym weselne za takie pieniążki jak zapłaciliśmy ostatecznie nie tylko się zwróciło, ale także coś zostało na czarną godzinę.
Trzymajcie się ciepło i wszystkiego dobrego w Waszych poszukiwaniach! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|