Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Badania
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 73, 74, 75  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg
View previous topic :: View next topic  
Author Message
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 18 May 2018, 19:49    Post subject: Reply with quote

Stosunkowo często przeglądam stronę https://www.zouza.pl/krwiaki-wewnatrzczaszkowe-jak-rozpoznac-objawy-krwiaka-po-urazie-glowy/ dotyczy ona zdrowego życia i chorób, tematy poruszane są tam regularnie, dzięki czemu blog żyje i zbiera grona fanów.
Back to top
View user's profile Send private message
anianita
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 28 May 2018, 14:30    Post subject: Reply with quote

Ja może o trochę innych, ale rownie ważnych. Warto pamiętać o tym, żeby dziadkowie również badali się regularnie. Ostatnie złe wyniki dziadka zmusiły go do brania leków na cukrzycę. Na szczęście okazało sie, że kiedy je zażywa jest znacznie lepiej.
Back to top
annonim89
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 11 Jun 2018, 10:27    Post subject: Reply with quote

Hej. A czy znacie może jakiś porządny gabinet rezonansu? Zastanawiam się właśnie, czy np. ten gabinet biorezonansu będzie dobrym wyborem. Co o tym myślicie?
walentynka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 28 Jun 2018, 11:38    Post subject: Reply with quote

Bardzo dobrą opcją w ciąży jest diagnostyka prenatalna. Coraz więcej kobiet decyduje się na tego typu badania ze względu na możliwość wykrycia wad wrodzonych u dziecka. Zachęcam również Was do zapoznania się z tematem.
Back to top
kazik22a
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 10 Jul 2018, 13:00    Post subject: Reply with quote

Ciekawe opcje z tymi badaniami oczko
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
elabarbara
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 21 Oct 2018, 8:35    Post subject: Reply with quote

Hejka, jeśli zrobicie badania próbujecie sami interpretować wyniki badań ? Szukacie na ten temat w necie informacji ? Ja ostatnio jak miałam robioną morfologię szukałam wskazówek by dowiedzieć się czy wynik jest dobry. Znalazłam informacje o PCT morfologia https://wylecz.to/badania-laboratoryjne/pct-morfologia-wskazania-normy-interpretacja-wynikow-badania-prokalcytoniny/ ja akurat tego nie miałam ale może komuś się ta informacja przydać.
Back to top
bezniku
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 31 Oct 2018, 10:33    Post subject: Reply with quote

Badania są bardzo ważne. Często je pomijamy bo póki nic się nie dzieje to nie chodzimy do lekarza a potem robi się problem...
Ja własnie zapisałam się na usg piersi do doktor Jędrys http://dbajopiersi.pl/usg-piersi-krakow/ . Chodzę do niej regularnie bo kilka lat temu miałam małego guza (który na szczęście nie okazał się niczym poważnym) dlatego chce być w ciągłej kontroli. Mam nadzieje, że nie przytrafi mi się więcej nic niepokojącego.
Back to top
Esmeralda22
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 31 Oct 2018, 15:59    Post subject: Reply with quote

Wydaje mi się, że mogłabyś zasięgnąć wiedzy na forach medycznych, stronach medycznych czy blogach gdzie wypowiadają się specjaliści i lekarze. Masz racje, warto pomyśleć o badaniach, czy na pewno wszystkie się wykonało.
Lisek1991
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 20 Nov 2018, 14:39    Post subject: Badania Reply with quote

O tak, badania są bardzo ważne dla nas- kobiet w ciąży uśmiech Ja osobiście na początku nie zasięgałam porad lekarzy, ale położnych. Bardzo dobrze przygotowała mnie do tego Pani Małgosia, która jest położną i prowadzi szkołę rodzenia, z której wcześniej już korzystałam. Na stronie także są zamieszone ważne informacje dla Nas http://czekajacnacud.pl/ uśmiech
Pozdrawiam Wink
Back to top
Kosmicza2
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 26 Dec 2018, 14:24    Post subject: Reply with quote

A czy wiecie może jak wygląda kolonoskopia? Ja się zastanawiam, czy te porady w tym zakresie byłyby ok http://www.crohnforum.pl/kolonoskopia-w-chorobie-lesniowskiego-crohna/ Co o tym sądzicie?
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 73, 74, 75  Next
Page 59 of 75

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce