|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zielona_sko kandydat
|
Wysłany: Sob 7 Sty 2012, 14:52 Temat postu: |
|
|
Dobry pomysl z tym sushi. Zawsze cos nowego, "egzotycznego". Ja tez sie zastanawiam nad takim stolem morskim - z rybami i owocami morza. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kraki kandydat
|
Wysłany: Sob 7 Sty 2012, 22:27 Temat postu: |
|
|
Ooo super, fajny pomysł z tematycznym stołem "morskim" - to taka alternatywa dla takiego tradycyjnego ze swojskim jadłem. _________________ Każdy z nas jest aniołem z jednym skrzydłem, dlatego by móc latać musimy się bardzo mocno trzymać drugiej osoby...
|
|
Powrót do góry |
|
|
criss początkujący
|
Wysłany: Wto 17 Sty 2012, 13:57 Temat postu: |
|
|
Sushi to w zasadzie fajny pomysł. rzeczywiście można zrobić taki egzotyczny kącik gdzie będzie coś do przekąszenia - a sushi sie jaknajbardziej do tego nadaje. Problem może być z tym ile osób je faktycznie lubi, ale jak się zna swoja rodzinke i znajomych to nie musi być z tym problemu Jak dla mnie super |
|
Powrót do góry |
|
|
kamila_beautykey początkujący
|
Wysłany: Sro 7 Mar 2012, 9:45 Temat postu: |
|
|
ja byłam na weselu, gdzie na stole były ryby wędzone, pycha! bardzo mi się to podobało, stąd uważam, że sushi też znajdzie swoich miłośników.
REKLAMA USUNIĘTA PRZEZ MODERATORA - PROSZĘ ZDECYDOWAĆ SIĘ, CZY UDZIELA SIĘ PANI NA FORUM, CZY REKLAMUJE (CO ZGODNIE Z REGULAMINEM JEST PŁATNE!) |
|
Powrót do góry |
|
|
miki005 bywalec
|
Wysłany: Czw 8 Mar 2012, 12:39 Temat postu: |
|
|
Mój mąż zajada się sushi, a ja to tylko tak dla towarzystwa zjem bo muszę tak więc gusta różne, ale ogólnie ci co nie mieli wcześniej doczynienie to nawet nie będą wiedziel jak się to je, no i jak to podać, nawet na tym stole to dla każdego gościa mała miseczka na sos sojowy czy jedna wielka micha? , no a jeśli ktoś nie zna chrzanu wasabi to może być ubaw no cóż to też zawsze jakaś atrakcja |
|
Powrót do góry |
|
|
straszna_dama guru
|
Wysłany: Czw 8 Mar 2012, 12:46 Temat postu: |
|
|
Wędzone ryby to jedno, a sushi ze swoimi surowymi dodatkami na letnim, gorącym weselisku, oj chyba nie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
playskin bywalec
|
Wysłany: Pon 18 Gru 2017, 12:32 Temat postu: |
|
|
ja lubię sushi więc dla mnie opcja fajna
click for more info |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamila555 kandydat
|
Wysłany: Pon 13 Sie 2018, 13:04 Temat postu: |
|
|
Osobiście nie lubię sushi, ale myślę, że jest to bardzo ciekawa opcja na dodatkowy stół. U nas były owoce morza i cieszyły się ogromną popularnością, bo dużo ludzi miało okazję pierwszy raz w swoim życiu popróbować nowych smaków. Uważam, że bardzo dobry pomysł - oryginalny i na pewno zapamiętany przez gości! _________________ Kamila
http://my-perfectweddingday.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
|
Dressense kandydat
|
Wysłany: Pią 17 Sie 2018, 8:02 Temat postu: |
|
|
Jako dodatek na stół z przekąskami weselnymi- jak najbardziej i także uważam, że warto bo to zawsze coś innego niż tradycyjne dania. Oczywiście nie każdy gustuje w sushi _________________ Dressense- salon sukien ślubnych |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał_95 kandydat
|
Wysłany: Wto 4 Wrz 2018, 9:23 Temat postu: |
|
|
Ciekawe urozmaicenie ja bym skorzystał i spróbował takiego Sushi _________________ 'Nie staraj się zostać człowiekiem sukcesu, lecz człowiekiem wartościowym." - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|