|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodkoslona uzależniony
|
Wysłany: Pon 18 Wrz 2017, 18:33 Temat postu: Zaproszenia ślubne |
|
|
Dostepnych jest wiele wzorów takich zaproszeń dlatego pewnie wybór jest taki trudny, Przy organizacji wesele nie tylko o zaproszeniach trzeba pamiętać ale też o wielu innych rzeczach takich jak fotograf czy samochód.Wszystko czego potrzebujesz możesz wyszukać tutaj http://zaprojektujwesele.pl/#kategorie . Zobaczysz jak bardzo ułatwi ci to calą organizacje. |
|
Powrót do góry |
|
|
jasiek30 początkujący
|
Wysłany: Sro 20 Wrz 2017, 11:20 Temat postu: |
|
|
Wszystko jest super pod warunkiem, że kogoś stać jeszcze na dodatkowy koszt. wesele to ogromne przedsięwzięcie dla osób, które nie miały nigdy styczności z organizowaniem imprez. Pomijając temat dodatkowych kosztów, faktycznie przy wielkim stresem przedweselnym Twoje rozwiązanie może mieć sens jeśli ktoś za Ciebie coś zrobi. |
|
Powrót do góry |
|
|
lovesan początkujący
|
Wysłany: Czw 21 Wrz 2017, 10:59 Temat postu: |
|
|
To prawda jasiek. Na przykładzie mojej siostry wiem, jaki jest ciezar ze zorganizowaniem DOBREGO wesela tak zeby o niczym nei zapomniec. _________________ Kominki-elmes.pl - obudowy kominkowe |
|
Powrót do góry |
|
|
ali22 początkujący
|
Wysłany: Wto 17 Paź 2017, 21:09 Temat postu: |
|
|
piekne zaproszenia widziałam na z milosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
marek897 początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
Milusia początkujący
|
Wysłany: Sro 22 Lis 2017, 0:15 Temat postu: |
|
|
Mi podobają się skromne, proste zaproszenia bez żadnych udziwnień. Znajomi mieli w zaproszeniu magnes na lodówkę z ich zdjęciem, też uważam fajny pomysł. |
|
Powrót do góry |
|
|
Nasturcja kandydat
|
Wysłany: Pią 23 Lis 2018, 19:01 Temat postu: |
|
|
Też mi się wydaje, że takie proste, a zarazem gustowne zaproszenia są najlepsze. Nie wiem czy rozglądaliście się po drukarniach, ale na przykład rewelacyjne, konkurencyjne ceny oferuje Diamond Druk https://www.diamond-druk.pl/zaproszenia. Sami możecie dobrać rodzaj, gramaturę i kolor papieru, przedstawić swoją wizję i projekt lub zdać się na profesjonalizm i doświadczenie ich własnego studia graficznego. Mają ofertę naprawdę kompleksową, więc na pewno będziecie zadowoleni z finalnego wyglądu zaproszeń. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marysia99 bywalec
|
Wysłany: Wto 4 Gru 2018, 20:18 Temat postu: |
|
|
A podobają się Wam zaproszenie pozłacane? Ja myślę o czymś eleganckim, a jednocześnie delikatnym. Dlatego zastanawiam się na bielą i akcentami złota. To chyba całkiem rozsądne połączenie, co nie? A Wy na jakie zaproszenia postawiliście? Kolorowe czy takie właśnie delikatne? |
|
Powrót do góry |
|
|
amirniesz początkujący
|
Wysłany: Czw 7 Mar 2019, 11:51 Temat postu: |
|
|
czesc cesc xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 uzależniony
|
Wysłany: Sro 20 Mar 2019, 17:22 Temat postu: |
|
|
A kojarzy ktoś z was może firmę https://farrowdesign.pl . Słyszałam, że można tam spotkać się z bogatym wyborem różnych zaproszeń. Ja dla siebie chce zamówić zaproszenia na komunię naszego synka. Nawet mam już na oku jeden wzór zaproszonek. Po za tym fajnie, że będę one spersonalizowane. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|