|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lunar początkujący
|
Wysłany: Pią 21 Lip 2017, 12:10 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem tego typu pytania nie powinny mieć miejsca. Jedni wolą taką muzykę a inni inną. Nie ma tutaj nad czym dyskutować. _________________ Nie naprawia mnie, nie uzdrawia, ale sprawia, że życie jest warte istnienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Zamarlik-Jubiler_pl kandydat
|
Wysłany: Pon 24 Lip 2017, 23:14 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie - to Wasze wesele - to młodzi powinni decydować przy jakiej muzyce chcą świętować obranie wspólnej drogi życia. |
|
Powrót do góry |
|
|
foto-white kandydat
|
Wysłany: Sro 26 Lip 2017, 9:32 Temat postu: |
|
|
Według mnie, zdanie gości jest równie ważne jak zdanie Pary Młodej... Bo co z tego gdy Młodzi świetni się bawią a reszta gości siedzi... Później pojawiają się komentarze, że było nudno itp. Moim zdaniem lepiej zainwestować w zespół! _________________ Szukasz fotografa na ślub - zerknij www.whiteberry.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
ela677 kandydat
|
Wysłany: Pią 28 Lip 2017, 13:00 Temat postu: |
|
|
To czy będzie grał dj, czy orkiestra, to wybór pary młodej. Podobnie zresztą jak lista utworów, która ma być grana na weselu. Oczywiście można to zostawić do wyboru dla orkiestry , czy dja, ale lepiej przygotować ją samemu. Można to łatwo zrobić słuchając radio: http://fm.tuba.pl/gatunek/Wesele. Ma się wtedy pewność, że muzyka będzie dokładnie taka jak chcemy. |
|
Powrót do góry |
|
|
majaturchan kandydat
|
Wysłany: Pon 14 Sie 2017, 8:44 Temat postu: zabawa do białego rana |
|
|
Ja ostatnio byłam na weselu, na którym grał zespół z Krakowa albo z Bochni (nie pamiętam dokładnie). Chłopaki młode, ale ludzie się tak bawili na tym weselu, jak chyba na żadnym innym na którym byłam. Wiem, że brzmi to jak marketing szeptany, ale chciałam naprawdę zarekomendować chłopaków , bo należy im się to jak nikomu innemu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
wang maniak
|
Wysłany: Wto 15 Sie 2017, 14:15 Temat postu: |
|
|
Ja nie wyobrażam sobie polskiego wesela bez disco polo. Na stronie http://www.disco-polo.info/ znajduje się mnóstwo muzyki i garść informacji ze świata disco polo. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wimic początkujący
|
Wysłany: Nie 10 Wrz 2017, 1:50 Temat postu: |
|
|
Owszem, trochę disco polo powinno być, ale bez przesady. My muzykę ustalaliśmy z naszym zespołem . Byli na tyle zaangażowani, że doradzili nam biorąc pod uwagę wiek gości, jaką muzykę i w jakiej kombinacji będzie najlepiej zagrać. Szczerze mówiąc bardzo dobrze się to sprawdziło i jesteśmy zadowoleni z wyboru jakiego dokonaliśmy. Zespół super i na pewno wart polecenia! |
|
Powrót do góry |
|
|
vitusia początkujący
|
Wysłany: Czw 21 Wrz 2017, 20:02 Temat postu: |
|
|
Niestety, ale 90% społeczeństwa jest zakochane w Disco Polo. Smutne, ale prawdziwe... bez tej muzyki w Polsce nie ma zabawy _________________ botki baldowski |
|
Powrót do góry |
|
|
Alicjamedia uzależniony
|
Wysłany: Pią 22 Wrz 2017, 10:28 Temat postu: |
|
|
wang napisał: | Ja nie wyobrażam sobie polskiego wesela bez disco polo. Na stronie http://www.disco-polo.info/ znajduje się mnóstwo muzyki i garść informacji ze świata disco polo. |
Są wesela bez discopolo.
Ludzie bawią się tak samo dobrze a czasem nawet lepiej. _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
dankaa początkujący
|
Wysłany: Nie 24 Wrz 2017, 15:31 Temat postu: |
|
|
Wesela bez disco polo? Proszę Cię... odkąd żyję to się nie zdarzyło bym o takim słyszała
popr. pisownię /mod/ _________________ http://stworzswojemiejsce.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|