|
| View previous topic :: View next topic |
| Gdzie znaleźliscie fotografa |
| Z polecenia od znajomych |
|
52% |
[ 64 ] |
| Reklama w internecie |
|
36% |
[ 45 ] |
| Reklama w magazynie/gazecie |
|
0% |
[ 1 ] |
| Reklama ogłoszenie na ulicy |
|
2% |
[ 3 ] |
| Ulotka lub wizytówka na kursach lub naukach przedm. |
|
0% |
[ 1 ] |
| Targi ślubne |
|
6% |
[ 8 ] |
|
| Total Votes : 122 |
|
| Author |
Message |
kajab kandydat

|
Posted: Mon 21 Dec 2015, 15:43 Post subject: |
|
|
My wybierając fotografa braliśmy pod uwagę opinie innych, jego styl, to czy się dogadujemy i czujemy swobodnie-w końcu spędzał z nami cały dzień, w druga stronę, jako fotograf mogę powiedzieć to samo-fotograf przez 1 dzień staje się najbliższą osobą, towarzyszy nam wszędzie...
Później w końcu nie ile zdjęć oddaje a jakiej jakości i jak przechowuje zdjęcia. _________________ Love & Lifestyle Photography
www.kajabalejko.com
https://www.facebook.com/balejkophotography/ |
|
| Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Sun 28 Feb 2016, 16:37 Post subject: |
|
|
Ja kierowałam się w wyborze głównie opinią znajomych. Zależało mi na tym aby zdjęcia zostały wykonane ładnie bo nie miałam kamerzysty. Było to niewielkie wesele tak więc uznałam, że w zupełności wystarczy nam ładny album. Przejrzałam masę róznych portfolio, pytałam się praktycznie wszystkich żonatych czy byli zadowoleni ze swoich zdjęć ( tutaj opinie były bardzo różne bo niektórzy byli mniej zadowoleni niektórzy bardziej).
W końcu zdecydowałam się na to studio z Łodzi. Ich zdjęcia od samego początku mi się spodobało i widzę, że dobrze wybrałam. Fotki piękne, dostaliśmy również elegancki album ze zdjęciami. Zastanawialiśmy się jeszcze nad fotoksiążką ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na album ( bardziej tradycyjna opcja)>
popr.pisownię/mod/ |
|
| Back to top |
|
 |
slodkoslona uzależniony

|
Posted: Thu 16 Jun 2016, 14:48 Post subject: |
|
|
Mogę podać namiary na profesjonalny zakład zajmujący się fotografią ślubną. Co prawda są z Olsztyna ale obsługują cały kraj. Są elastyczni, można swobodnie dobierać składniki oferty i negocjować ceny. Kontakty poprzez pw.
popr- usunięta reklama--mod |
|
| Back to top |
|
 |
rozza gaduła

|
Posted: Tue 13 Sep 2016, 13:05 Post subject: |
|
|
Ciekawy wybór
Last edited by rozza on Thu 2 Feb 2017, 14:52; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Adelaida kandydat

|
Posted: Fri 7 Oct 2016, 9:02 Post subject: |
|
|
| Nie miałam czasu szukać na własną rękę, więc wybierając fotografa na ślub braliśmy pod uwagę opinię znajomych, którzy w większości korzystali z usług sprawdzonego fotografa. |
|
| Back to top |
|
 |
mangorem bywalec

|
Posted: Mon 28 Nov 2016, 18:35 Post subject: |
|
|
Najprościej chyba poprzeglądać portfolio różnych fotografów i zobaczyć jaki styl nam odpowiada. Jak nie chcesz tracić czasu na wchodzenie na każdą stronę z osobna to możesz poprzeglądać oferty w katalogach usług ślubnych typu https://www.planujemywesele.pl/katalog/1/kategoria/fotografia-slubna/miasto/katowice,247. Na niektórych możesz sobie posortować po cenie więc jeśli masz maksymalny budżet to ułatwisz sobie w ten sposób życie  |
|
| Back to top |
|
 |
rozza gaduła

|
Posted: Thu 2 Feb 2017, 14:52 Post subject: |
|
|
W sieci ! Tak szczerze powiedziawszy to nie wiedziałam nawet kogo się zapytać o to jakiego fotografa wybrać. Szczególnie,że pierwsza ze znajomych i rodziny wychodziłam za mąż oraz nie miałam porównania. Któregoś dnia siedliśmy z mężem przed komputerem i przejrzeliśmy sobie strony poszczególnych fotografów. W końcu zdecydowaliśmy się.
Ceny ok, fotografie również ładne. Ze zdjęć jestem zadowolona. W szczególności z sesji
popr.pisownię/mod/ |
|
| Back to top |
|
 |
MartaWodz początkujący

|
Posted: Mon 6 Feb 2017, 1:14 Post subject: |
|
|
Ja znalazłam i fotografa i kamerzystę przez internet najlepiej jest porównać sobie parę firm i wybrać najlepszą dla siebie Ja znalazłam swoich na https://www.planujemywesele.pl/katalog/1/kategoria/wideofilmowanie ,od razu robią zdjęcia i filmy więc miałam wszystko z głowy bo narzeczony nie chciał dwóch osobnych firm ( w sumie też racja). Aaa i najważniejsze moim zdaniem to to żeby nie bać się firm spoza swojego miasta bo jest wiele fajnych firm tak jak moja która po prostu dojedzie na ślub ( u mnie to będzie Toruń/Łódź ). _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sreg gaduła

|
|
| Back to top |
|
 |
Makareneczka początkujący

|
Posted: Sat 18 Mar 2017, 7:07 Post subject: re |
|
|
| My zastanawialiśmy się długo nad wyborem fotografa w końcu zdecydowaliśmy się na pana Piotra Piątka z Fridayimage i to była bardzo dobra decyzja. Nasze zdjęcia wyszyły rewelacyjnie. Widać, że dla pana Piotra fotografia to nie tylko zawód, ale też pasja. W każde zdjęcie wkłada kawał serducha, dlatego nasze zdjęcia robią furorę zachwycają wszystkich. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce