Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie znaleźliście fotografa?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Utrwalcie te chwile...
View previous topic :: View next topic  

Gdzie znaleźliscie fotografa
Z polecenia od znajomych
52%
 52%  [ 64 ]
Reklama w internecie
36%
 36%  [ 45 ]
Reklama w magazynie/gazecie
0%
 0%  [ 1 ]
Reklama ogłoszenie na ulicy
2%
 2%  [ 3 ]
Ulotka lub wizytówka na kursach lub naukach przedm.
0%
 0%  [ 1 ]
Targi ślubne
6%
 6%  [ 8 ]
Total Votes : 122

Author Message
kajab
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 21 Dec 2015, 15:43    Post subject: Reply with quote

My wybierając fotografa braliśmy pod uwagę opinie innych, jego styl, to czy się dogadujemy i czujemy swobodnie-w końcu spędzał z nami cały dzień, w druga stronę, jako fotograf mogę powiedzieć to samo-fotograf przez 1 dzień staje się najbliższą osobą, towarzyszy nam wszędzie...
Później w końcu nie ile zdjęć oddaje a jakiej jakości i jak przechowuje zdjęcia.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 28 Feb 2016, 16:37    Post subject: Reply with quote

Ja kierowałam się w wyborze głównie opinią znajomych. Zależało mi na tym aby zdjęcia zostały wykonane ładnie bo nie miałam kamerzysty. Było to niewielkie wesele tak więc uznałam, że w zupełności wystarczy nam ładny album. Przejrzałam masę róznych portfolio, pytałam się praktycznie wszystkich żonatych czy byli zadowoleni ze swoich zdjęć ( tutaj opinie były bardzo różne bo niektórzy byli mniej zadowoleni niektórzy bardziej).
W końcu zdecydowałam się na to studio z Łodzi. Ich zdjęcia od samego początku mi się spodobało i widzę, że dobrze wybrałam. Fotki piękne, dostaliśmy również elegancki album ze zdjęciami. Zastanawialiśmy się jeszcze nad fotoksiążką ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na album ( bardziej tradycyjna opcja)>
popr.pisownię/mod/
Back to top
View user's profile Send private message
slodkoslona
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 16 Jun 2016, 14:48    Post subject: Reply with quote

Mogę podać namiary na profesjonalny zakład zajmujący się fotografią ślubną. Co prawda są z Olsztyna ale obsługują cały kraj. Są elastyczni, można swobodnie dobierać składniki oferty i negocjować ceny. Kontakty poprzez pw.

popr- usunięta reklama--mod
Back to top
rozza
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 13 Sep 2016, 13:05    Post subject: Reply with quote

Ciekawy wybór

Last edited by rozza on Thu 2 Feb 2017, 14:52; edited 1 time in total
Back to top
Adelaida
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 7 Oct 2016, 9:02    Post subject: Reply with quote

Nie miałam czasu szukać na własną rękę, więc wybierając fotografa na ślub braliśmy pod uwagę opinię znajomych, którzy w większości korzystali z usług sprawdzonego fotografa.
Back to top
mangorem
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 28 Nov 2016, 18:35    Post subject: Reply with quote

Najprościej chyba poprzeglądać portfolio różnych fotografów i zobaczyć jaki styl nam odpowiada. Jak nie chcesz tracić czasu na wchodzenie na każdą stronę z osobna to możesz poprzeglądać oferty w katalogach usług ślubnych typu https://www.planujemywesele.pl/katalog/1/kategoria/fotografia-slubna/miasto/katowice,247. Na niektórych możesz sobie posortować po cenie więc jeśli masz maksymalny budżet to ułatwisz sobie w ten sposób życie uśmiech
Back to top
rozza
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 2 Feb 2017, 14:52    Post subject: Reply with quote

W sieci ! Tak szczerze powiedziawszy to nie wiedziałam nawet kogo się zapytać o to jakiego fotografa wybrać. Szczególnie,że pierwsza ze znajomych i rodziny wychodziłam za mąż oraz nie miałam porównania. Któregoś dnia siedliśmy z mężem przed komputerem i przejrzeliśmy sobie strony poszczególnych fotografów. W końcu zdecydowaliśmy się.

Ceny ok, fotografie również ładne. Ze zdjęć jestem zadowolona. W szczególności z sesji uśmiech

popr.pisownię/mod/
Back to top
MartaWodz
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 6 Feb 2017, 1:14    Post subject: Reply with quote

Ja znalazłam i fotografa i kamerzystę przez internet uśmiech najlepiej jest porównać sobie parę firm i wybrać najlepszą dla siebie uśmiech Ja znalazłam swoich na https://www.planujemywesele.pl/katalog/1/kategoria/wideofilmowanie ,od razu robią zdjęcia i filmy więc miałam wszystko z głowy bo narzeczony nie chciał dwóch osobnych firm ( w sumie też racja). Aaa i najważniejsze moim zdaniem to to żeby nie bać się firm spoza swojego miasta bo jest wiele fajnych firm tak jak moja która po prostu dojedzie na ślub ( u mnie to będzie Toruń/Łódź ).
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 6 Feb 2017, 13:55    Post subject: Reply with quote

Najlepiej jest popatrzeć na portfolio fotografów i wtedy zdecydować czyje zdjęcia najbardziej nam się podobają uśmiech

http://www.idmultimedia.pl/blog/zdjecia-slubne-asia-slawek/
Makareneczka
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 18 Mar 2017, 7:07    Post subject: re Reply with quote

My zastanawialiśmy się długo nad wyborem fotografa w końcu zdecydowaliśmy się na pana Piotra Piątka z Fridayimage i to była bardzo dobra decyzja. Nasze zdjęcia wyszyły rewelacyjnie. Widać, że dla pana Piotra fotografia to nie tylko zawód, ale też pasja. W każde zdjęcie wkłada kawał serducha, dlatego nasze zdjęcia robią furorę zachwycają wszystkich.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Utrwalcie te chwile... All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next
Page 14 of 17

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce