|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adaś Stówa Gość
|
Wysłany: Wto 20 Sty 2015, 23:16 Temat postu: Puszki z tyłu samochodu młodej pary YES or NOT |
|
|
Jestem tu nowy i chcę konkretnie w tym temacie się wypowiedzieć pytając jednocześnie.
Temat mam takowy: Co sądzicie o puszkach przyczepionych z tyłu auta młodej pary ? A może jeśli ktoś z was zna jakieś inne tego typu pomysły opiszcie proszę. Temat ten dotyczy konkretnego przypadku, otóż pewna znana mi młoda para zamontowała sobie takie coś z tyłu. Worek tych śmieci nie tylko hałasował ale i naprzykrzył się młodej parze dostatecznie. Potem mieli nie udaną zabawę i resztę czasu zaraz po ślubie. Nie będę się rozpisywał teraz i poczekam na odpowiedzi, ale historia na tym się nie kończy. Wszystko dziś jest juz na szczęście z nimi ok |
|
Powrót do góry |
|
|
Mel_Si gaduła
|
Wysłany: Sro 21 Sty 2015, 10:48 Temat postu: |
|
|
Puszki z tyłu samochodu - fajna sprawa, ale tylko w przypadku, jeśli odległość między domem pana młodego a pani młodej jest niewielka. Wtedy jest fajny efekt, gdy pan młody przyjeżdża po narzeczoną. I tak jest wtedy hałas, bo wszyscy goście trąbią Potem, jadąc do Kościoła, bym je odpięła
P.S. Nie bardzo rozumiem, co puszki mają wspólnego z nieudaną zabawą, o której wspominasz. Może rozwiń tę historię, bo nie wiadomo, o co do końca ci chodzi _________________ Dum spiro, spero...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Alicjamedia uzależniony
|
Wysłany: Sro 21 Sty 2015, 11:00 Temat postu: Re: Puszki z tyłu samochodu młodej pary YES or NOT |
|
|
Adaś Stówa napisał: | Co sądzicie o puszkach przyczepionych z tyłu auta młodej pary ? ....... Worek tych śmieci nie tylko hałasował ale i naprzykrzył się młodej parze dostatecznie. Potem mieli nie udaną zabawę i resztę czasu zaraz po ślubie. Nie będę się rozpisywał teraz i poczekam na odpowiedzi, ale historia na tym się nie kończy. Wszystko dziś jest juz na szczęście z nimi ok |
Jestem przekonany, że to nie puszki, a czarny kot, który przebiegł przed samochodem. Para Młodych nie splunęła w odpowiednim momencie przez lewe ramię i w konsekwencji nieudana zabawa.
Puszki są niewinne. _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Judytka_Tom bywalec
|
Wysłany: Czw 22 Sty 2015, 11:02 Temat postu: chyba nie |
|
|
Jakoś nigdy puszki z tyłu samochodu mnie nie przekonywały;D no bo wyobraźcie to sobie, jedziecie jakimś super autem, a za Wami ciągną się puszki? dziwnie to wygląda...;D chyba, że może jak się je jakoś kolorowo obkleić, żeby estetycznie bardzo wyglądały, to może by to jakoś wyglądało...;D _________________ Don't give up! |
|
Powrót do góry |
|
|
hrumek początkujący
|
Wysłany: Pią 23 Sty 2015, 12:46 Temat postu: |
|
|
Dla mnie puszki to kiczowaty pomysł, na pewno spowoduje u gości weselnych lekki uśmiech, ale nie koniecznie pozytywny.
Na pewno wyjątkowy gustowny pojazd, rzadki okaz auta współczesnego a najlepiej jakiś zabytek, choćby ładna Warszawa,ale puszki raczej nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
lexuswarszawa kandydat
|
Wysłany: Wto 11 Sie 2015, 23:15 Temat postu: |
|
|
Puszki jak z amerykańskich filmów na polskich drogach? No właśnie zależy jaka to droga...jak długa to jazda ponad 70km/h nie będzie należała do przyjemnych a puszka może odlecieć i walnąć w auto naszego gościa z tyłu i porysować mu lakier na zderzaku lub masce a to nie będzie już fajne ;(
Dekoracje trzeba traktować z umiarem. Z fajnego auta można w prosty sposób zrobić kicz tak jak to mój przedmówca powiedział.
Ale pomysł jest ciekawy. _________________ www.LexusDoSlubu.com Warszawa - Najnowsza Czarna Luksusowa Hybryda Lexus IS300h na którą zawsze możesz liczyć Umów się na jazdę próbną Free!
|
|
Powrót do góry |
|
|
lululu początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
ZróbSWÓJŚlub kandydat
|
Wysłany: Pon 21 Wrz 2015, 20:16 Temat postu: |
|
|
A to jest w ogóle bezpieczne? Przy małych odległościach jeszcze ok, ale jakoś nie bardzo wyobrażam sobie ciągnięcie puszek przez pół Warszawy My zamiast puszek mieliśmy... balony z helem. Wcześniej dostaliśmy je w prezencie zamiast kwiatów, były najpierw ozdobą samochodu a potem sali weselnej - fajnie wyszło _________________ Zapraszam na bloga
zrobswojslub.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
adam.sowa początkujący
|
Wysłany: Pon 30 Lis 2015, 12:22 Temat postu: |
|
|
Wieś tańczy i śpiewa |
|