Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marika223 kandydat
|
Wysłany: Pon 16 Lut 2015, 12:51 Temat postu: wyjazd we dwoje |
|
|
Według mnie najlepszą opcją na świętowanie rocznicy ślubu jest wyjazd we dwoje. Ja znalazłam uroczy hotelik nad morzem, piękne widoki - romantycznie zacisznie. Fajna kuchnia i nawet nie drogo.
Znalazłam go przez fajną stronke
http://www.zlotystandard.info/
tam jest cały spis hoteli, które posiadają certyfikat jakości no i bardzo fajnie;) To była niezapomniana rocznica - w tym roku też chcemy tam wrócić |
|
Powrót do góry |
|
|
Marika223 kandydat
|
Wysłany: Pon 2 Mar 2015, 14:19 Temat postu: Wspomnienie |
|
|
My chcąć uczcić nasza rocznicę postanowiliśmy wybrac się do uroczego hoteliku na Mazurach. Cudowne miejsce!
A znaleźliśmy je na stronce, która ma same takie obiekty z certyfikatem jaksci - http://www.zlotystandard.info/
świetna sprawa i cudowne wspomnienie |
|
Powrót do góry |
|
|
jutrzenka kandydat
|
Wysłany: Pon 23 Mar 2015, 12:15 Temat postu: |
|
|
mnie mój ostatnio pozytywnie zaskoczył. Była nasza rocznica a on cały dzień nic. Jak zadzwoniłam zeby spytac co u niego to usłyszałam – nie mogę gadac, odezwę się pozniej. Potem tylko sms gdzie sie widzimy że na chmielnej koło 19 bo musi cos załatwić i razem wrócimy do domu. Już sie zaczełam wkurzać... jak się zobaczyliśmy to były kwiaty:) już miałam uśmiech na twarzy. Potem poszliśmy na przepyszne winko w takim barze Wejman Wine Bar – wystrój, klimat no i te wina... byłam w niebie bo dawno nie wychodziliśmy nigdzie a tam tak super było po godzince powiedział że musimy lecieć bo zaraz się zaczyna... seans w kinie:) cudowny wieczór |
|
Powrót do góry |
|
|
marciarena kandydat
|
Wysłany: Pią 10 Kwi 2015, 12:49 Temat postu: |
|
|
Ja z mężem postanowiłam powrócić do miejsca, gdzie mieliśmy wesele. Mianowicie do Pałacu Brzezina pod Wrocławiem. Już tak 2 razy, bo 2 rocznice za nami. Wyjechaliśmy na weekend i bardzo miło go spędziliśmy W hotelu można skorzystać ze spa, łaźni i innych atrakcji. Wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni. Polecam taki sposób na świętowanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
marciarena kandydat
|
Wysłany: Pią 10 Kwi 2015, 12:49 Temat postu: |
|
|
Ja z mężem postanowiłam powrócić do miejsca, gdzie mieliśmy wesele. Mianowicie do Pałacu Brzezina pod Wrocławiem. Już tak 2 razy, bo 2 rocznice za nami. Wyjechaliśmy na weekend i bardzo miło go spędziliśmy W hotelu można skorzystać ze spa, łaźni i innych atrakcji. Wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni. Polecam taki sposób na świętowanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Leilla kandydat
|
Wysłany: Pią 8 Kwi 2016, 14:08 Temat postu: |
|
|
A może m.in. lot balonem? Zawsze mi się marzył, chyba będę musiała zorganizować |
|
Powrót do góry |
|
|
zorbi kandydat
|
Wysłany: Wto 14 Cze 2016, 11:20 Temat postu: |
|
|
Warto wyjechać gdzieś dalej i pobyć tylko ze soba. To niezastąpiony czas no i te wspomnienia... _________________ Masaż bydgoszcz to Twój wymarzony relaks. |
|
Powrót do góry |
|
|
emila2295 początkujący
|
Wysłany: Czw 28 Wrz 2017, 14:56 Temat postu: |
|
|
My zazwyczaj na ten dzień i okoliczne bierzemy urlop i wyjeżdżamy w nasze ukochane góry. Spacerujemy, rozmawiamy, jesteśmy ze sobą inaczej niż na co dzień |
|
Powrót do góry |
|
|
lendon200 początkujący
|
Wysłany: Sro 5 Wrz 2018, 10:59 Temat postu: |
|
|
gdzieś się zaszyć z daleka od zgiełku to jest to, można wtedy więcej ze sobą porozmawiać i odpocząć _________________ "Przyjaźń to nie tylko wspaniały prezent, lecz także ustawiczna praca." – Ernst Zacharias |
|
Powrót do góry |
|
|
arvena uzależniony
|
Wysłany: Wto 11 Wrz 2018, 13:27 Temat postu: |
|
|
Dokładnie, to super pomysł, są takie zaciszne i fajne hostele w Polsce , my co prawda wybraliśmy niedrogie i bardzo atrakcyjne apartamenty we Wrocławiu ale to już co kto woli |
|
Powrót do góry |
|
|
|