|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
atina guru

|
Posted: Fri 12 Sep 2014, 21:09 Post subject: |
|
|
My obowiązkowo, po cc, musieliśmy kupić pas na brzuszek. Jak okazało się, że nie urodzę sn, to mąż musiał lecieć do sklepu medycznego. Takie wymagania miał szpital. Nosiłam go dość długo, obowiązkowo musiałam 6 tyg. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Asia00 maniak

|
Posted: Wed 8 Oct 2014, 16:54 Post subject: |
|
|
Dziewczyny, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na rozstępy?? _________________ "Miłość nigdy nie ustaje..."
 |
|
| Back to top |
|
 |
natalia_w moderator

|
Posted: Wed 8 Oct 2014, 16:59 Post subject: |
|
|
czas...
moje robią się coraz jaśniejsze. Na początku smarowałam 2x dziennie BioOilem, ale nie widziałam efektów.
Później kupiłam rolkę derma-roller, zrobiłam kilka zabiegów, nawet widziałam efekt. Ale mimo wszystko, po jakimś czasie same bledną. Nie ma co liczyć, że znikną całkowicie. |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Wed 8 Oct 2014, 17:04 Post subject: |
|
|
Ja też zalecam cierpliwość Warto na pewno czymś smarować, by kondycję skóry polepszyć, ale na spektakularne efekty bym nie liczyła. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Carla guru

|
Posted: Wed 8 Oct 2014, 17:05 Post subject: |
|
|
sdfs
Last edited by Carla on Thu 2 Jun 2022, 11:18; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
lauraire guru

|
Posted: Wed 8 Oct 2014, 20:20 Post subject: |
|
|
| Carla wrote: | Moje są jasne od początku właściwie, smaruje się codziennie bio oilem, ale nie widzę efektów  |
Moje też jasne, ale głębokie. Rozstępy mam tylko na cyckach i dopóki karmię to nic specjalnie z nimi nie robię. |
|
| Back to top |
|
 |
VVioletta początkujący

|
Posted: Wed 15 Oct 2014, 12:24 Post subject: |
|
|
pas i dobry krem (np. ziaja się sprawdza, a jest niedroga), a do tego odpowiednia dieta, w miare możliwości oczywiście. ja po ciazy przeszłam na zdrowe jedzenie (tu macie linka http://sklep.slimprofil.pl/pl/zdrowa-zywnosc) zeby kolejny dzieciaczek nie musial maminych hamburgerow trawic  |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiorek uzależniony

|
Posted: Wed 15 Oct 2014, 12:38 Post subject: |
|
|
Ohhhhhhh.. WVWioletko poopowiadaj nam jeszcze o zdrowych dietkach i hamburgerkach. Jesteśmy przecież wszystkie niespełna rozumu i nie wiemy co robić. Och! Jak cudownie, że jesteś!
..... _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
sylwia4012 gaduła

|
Posted: Mon 19 Jan 2015, 14:04 Post subject: |
|
|
| Jak tylko będziesz dbać o siebie, jeść odpowiednią żywność i ćwiczyć od czasu do czasu to na pewno pomoże. Mi do tego pomogło bieganie z znajomą, która też rodziła trochę przede mną. Jeżeli nigdy nie biegałaś warto trochę o tym poczytać Jak zacząć bieganie i na pewno z sukcesem zaczniesz/ |
|
| Back to top |
|
 |
Natkaaa kandydat

|
Posted: Tue 3 Feb 2015, 19:23 Post subject: |
|
|
Ja myślę, że się wciągnie. Bo specjalnie wielki to nie jest. Trochę cierpliwości tylko  _________________ Odwiedź mój blog o darmowych próbkach kosmetyków i nie tylko KLIK... |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce