Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
owocowamamba bywalec
|
Wysłany: Wto 4 Sie 2009, 15:30 Temat postu: Zabawa za pieniadze;) |
|
|
Czy chcialybyscie, aby na waszym weselu byla taka zabawa, gdzie za taniec z panią mlodą/panem mlodym trzeba wrzucic pieniazka?? |
|
Powrót do góry |
|
|
japcio_80 uzależniony
|
Wysłany: Wto 4 Sie 2009, 15:54 Temat postu: |
|
|
tak, ale zamiast pieniążka wolę banknocik |
|
Powrót do góry |
|
|
melassa bywalec
|
Wysłany: Wto 4 Sie 2009, 19:52 Temat postu: |
|
|
japcio, Ty materialistko;)
Ja jestem na "tak", o ile wszystko wyjdzie z, no wiecie, smakiem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Agnusss uzależniony
|
Wysłany: Wto 4 Sie 2009, 20:43 Temat postu: |
|
|
Tylko słyszałam o czymś takim, mnie się taka zabawa nie podoba. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
japcio_80 uzależniony
|
Wysłany: Wto 4 Sie 2009, 21:03 Temat postu: |
|
|
Ludzie chętnie biorą w tym udział. Na ostatnim weselu, na którym byłam, młodzi uzbierali ponad 1000zł w ten sposób A do tego były konkursy - kto będzie ostatni, gdy skończy się muzyka, wygrywa nagrodę. Fajna sprawa |
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Wto 4 Sie 2009, 21:19 Temat postu: |
|
|
ja mam mieszane uczucia jeśli chodzi o większośc zabaw
...a jeśli chodzi o tą to ...hmm zależy jakich się ma gości, bo jak na luzie to spoko a jak nie to mogą za plecami mówić że wyciągamy pieniądze |
|
Powrót do góry |
|
|
owocowamamba bywalec
|
Wysłany: Sro 5 Sie 2009, 17:01 Temat postu: |
|
|
Ja raczej jestem przeciwniczką takich zabaw:) Gdyż goście, kórzy przyszli na wesele dosyć już się wykosztowali, więc po co mam od nich jeszcze dodatkowo zbierać kasę A zresztą byłam świadkiem tych zabaw, gdzie goście nie zaangażowali się, i młodzi tańczyli ciągle z tą samą osobą Głupia sytuacja;) |
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Sro 5 Sie 2009, 17:15 Temat postu: |
|
|
my nie mamy takich zabaw w planie. jakoś to do mnie osobiście nie przemawia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Beatrycze kandydat
|
Wysłany: Sro 5 Sie 2009, 19:16 Temat postu: |
|
|
japcio_80 napisał: | Ludzie chętnie biorą w tym udział. Na ostatnim weselu, na którym byłam, młodzi uzbierali ponad 1000zł w ten sposób A do tego były konkursy - kto będzie ostatni, gdy skończy się muzyka, wygrywa nagrodę. Fajna sprawa |
Jeżeli by miało tak być to jak najbardziej chciałabym taką zabawę. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hellenka kandydat
|
Wysłany: Wto 18 Sie 2009, 9:14 Temat postu: |
|
|
Jestem za. Jednak żeby to zbyt długo nie trwało. Nikt nikogo nie zmusza do tej zabawy. Ostatni wygrywają flaszeczkę, a wrzucać mogą i drobne i grube..tyle ile kto uważa i ile ma w kieszeni . A para młoda zawsze cioś uzbiera..Ważne jest żeby zespół widział kiedy kończyć taką zabawę..bo zdarzało się na weselach, że muzyka gra, a chętnych do zmian już nie ma.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|