|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oluss89 uzależniony
|
Wysłany: Pią 26 Kwi 2013, 12:46 Temat postu: |
|
|
Po połączeniu mojego zdrobnienia czyli Ola i mojego Szymona dla dziewczynki wyszła Antonina Tośka - czyli tak jak ma byc. Dla chłopca Jan i Sergiusz.. hmm.. nasze typy to Stanisław Michał a jak będzie dwóch chłopców to bede miec problem bo nie wiem jakie inne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
koko9 początkujący
|
Wysłany: Wto 26 Lis 2013, 13:06 Temat postu: |
|
|
Zawsze podobało mi się imię Gabriel - jest takie...majestatyczne :3 _________________ śledź mnie na google+ |
|
Powrót do góry |
|
|
czerwony kotek uzależniony
|
Wysłany: Sro 15 Sty 2014, 14:34 Temat postu: |
|
|
my już dawno mamy imiona wybrane - dla dziewczynki Anastazja Lidia, dla chłopca - Emil Dawid; i nic tu nie zmieniłyby żadne horoskopy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
pearl.jamka guru
|
Wysłany: Sro 15 Sty 2014, 16:58 Temat postu: |
|
|
dla dziewczynki wyszło: Eulalia i Wiktoria a dla chłopca Emil, Eustachy, Walery L
mój syn ma na imię Karol
a jeśli chodzi o wspólne dziecko narzeczonego i moje: jeśli dziewczynka to Alicja, a jeśli chłopiec to Mateusz _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
marekzubrowski początkujący
|
Wysłany: Wto 21 Sty 2014, 8:26 Temat postu: |
|
|
Ja dla dziewczynki wybiorę imię zza wschodniej granicy Milena, Lena coś w tym stylu. Od zawsze mi się podobało, a w tym roku się okazało że to najbardziej popularne imię żeńskie |
|
Powrót do góry |
|
|
atina guru
|
Wysłany: Wto 21 Sty 2014, 17:44 Temat postu: |
|
|
Bo Lenki i Milenki to piękne imiona _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
madziab9 maniak
|
Wysłany: Wto 21 Sty 2014, 23:26 Temat postu: |
|
|
atina napisał: | Bo Lenki i Milenki to piękne imiona |
Milenka to nasz typ na dzień dzisiejszy _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
laib początkujący
|
Wysłany: Sro 22 Sty 2014, 16:48 Temat postu: |
|
|
Halina lub Helena (jak moja babcia
Nic z tego |
|
Powrót do góry |
|
|
domcia192 guru
|
Wysłany: Czw 6 Lut 2014, 18:01 Temat postu: |
|
|
Dominik i Kamila odwrotnie hehe
a tak na serio to mamy już wybrane Wiki i Kacper Kamil _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
|
|
Powrót do góry |
|
|
PatrycjaS19915 guru
|
Wysłany: Wto 10 Cze 2014, 13:47 Temat postu: |
|
|
Chłopiec Marcin, dziewczynka Magdalena,Marcelina lub Dominika.
Nie przemawiają do mnie te imiona
czerwony kotek co Ty mówisz Ja też marzę o Anastazji nawet wzięłam takie imię na bierzmowaniu Mój mąż upiera się żeby dać inne ale będę się starała postawić na swoim Pyta mnie jakie będzie zdrobnienie tego imienia bo on sobie nie może wyobrazić no to mówię że Nastka albo Ana albo coś jeszcze się wymyśli
Co do chłopca podoba nam się Szymon,ale tak naprawdę poważna dyskusja będzie jak już będziemy mieli ku temu poważne podstawy tzn realną ciążę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|