|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zeber początkujący
|
Wysłany: Sro 13 Cze 2012, 15:39 Temat postu: Boathouse Warszawa proszę o opinie |
|
|
Witam wszystkie panny młode i szczęśliwe już mężatki
Wraz z moją drugą połówką powoli zaczynamy się interesować organizacją naszego wesela które planujemy na koniec września 2013 r. Jeszcze niby mamy sporo czasu ale powoli zaczynamy szperać i zbierać opinieprzeczytałam prawe całe forum, co jak się okazało zajeło mi dość dużo czasu i mam do Was pytanko...
Wstępnie interesowaliśmy się oraganizacją wesela w restauracji Boathouse...
i tu moje pytanie- czy macie jakieś doświadczenia z tym miejscem? jak wygląda tam organizacja, jakość jedzenia, jakość obsługi, jak to wygląda cenowo i czy nalezy się spodziewać jakiś ukrytych kosztów?
będę wdzięczna za wszelkie informacje |
|
Powrót do góry |
|
|
Pralinka guru
|
Wysłany: Sro 13 Cze 2012, 15:50 Temat postu: |
|
|
Oglądałam Boathouse. Miejsce bardzo mi się podobało, ale cena jednak nie współmiernie wysoka do proponowanej oferty. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeber początkujący
|
Wysłany: Pon 18 Cze 2012, 22:33 Temat postu: |
|
|
Co masz na myśli? Bo szukałam miejsca w Warszawie najlepiej z ogrodem i z tego co się orientowałam to ceny były bardzo zbliżone... |
|
Powrót do góry |
|
|
Pralinka guru
|
Wysłany: Wto 19 Cze 2012, 10:19 Temat postu: |
|
|
Zeber napisał: | co masz na myśli? bo szukałam miejsca w Warszawie najlepiej z ogrodem i z tego co się orientowałam to ceny były bardzo zblizone... |
Cena powyżej 200 zł na podstawowe menu na 2012 rok _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
anca początkujący
|
Wysłany: Czw 9 Sie 2012, 9:32 Temat postu: |
|
|
Też to miejsce mnie interesuje. Prosiła bym o opinie PM ,które się zdecydowały na to miejsce:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|