Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewaluna uzależniony
|
Wysłany: Sob 14 Lip 2012, 7:01 Temat postu: |
|
|
Fajnie,z jajem |
|
Powrót do góry |
|
|
lauraire guru
|
Wysłany: Sob 14 Lip 2012, 10:17 Temat postu: |
|
|
Aha.. no to teraz rozumiem Musiałam tego nie doczytać gdzieś, tyle postów, można się pogubić |
|
Powrót do góry |
|
|
Natik uzależniony
|
Wysłany: Nie 15 Lip 2012, 20:42 Temat postu: |
|
|
Ja powiem orkiestrze, że ma być zagrany utwór Czesława Niemena - Wspomnienie. Jakoś tak mi się kojarzy z październikiem, a w tym miesiącu przecież bierzemy ślub _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
|
|
Powrót do góry |
|
|
Natik uzależniony
|
Wysłany: Czw 26 Lip 2012, 20:08 Temat postu: |
|
|
Kolejny utwór, który wpada w ucho
Rafał Brzozowski - Tak blisko _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
|
|
Powrót do góry |
|
|
sopocianka maniak
|
Wysłany: Pon 20 Sie 2012, 21:06 Temat postu: |
|
|
Gdy skompletuję swoją listę, nie omieszkam tu wkleić.
Właściwie dla mnie i mojego narzeczonego mogłyby lecieć naprzemiennie utwory Beatlesów, Jacksona, Bony M, Modern Talking i Elvisa z małą domieszką techno _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
Powrót do góry |
|
|
Natik uzależniony
|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 21:03 Temat postu: |
|
|
Ogromna prośba.
Czy kojarzycie może taką przyśpiewkę weselną, głównie do śpiewania za stołami..
Słowa "idą" mniej więcej tak "oj będzie, będzie wesele...kupa gości i"
Niestety nie znam więcej a w necie nic nie ma _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
|
|
Powrót do góry |
|
|
czerwony kotek uzależniony
|
Wysłany: Sro 29 Sie 2012, 13:10 Temat postu: |
|
|
My już teraz powoli układamy... wiemy że weźmiemy DJa...
Na razie pomysły to m.in - The Beatles, Perfekt, Republika, Budka Suflera, Madonna (te starsze)...
Żadnej muzyki biesiadnej czy disco - polo, wkurzają nas takie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Majkon27 bywalec
Dołączył: 28 Paź 2011 Posty: 195 Skąd: Wszedzie tam gdzie zlo i wystepek..
|
Wysłany: Pią 5 Paź 2012, 17:05 Temat postu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QjdiZYKIhk8
Powrót do góry |
|
|
Wizaz_waw_pl kandydat
|
Wysłany: Pon 22 Paź 2012, 13:23 Temat postu: |
|
|
Wszyscy mówią, że nie lubią i nie chcą disco polo, ale niestety prawda jest taka, że przy disco polo i biesiadach ludzie najlepiej się bawią. Wybierając repertuar na wesele trzeba zwrócić uwagę na gości, przy czym oni będą się najlepiej bawić. A wiadomo, że i młodzi i starzy najlepiej się bawią przy disco polo. |
|
Powrót do góry |
|
|
lauraire guru
|
Wysłany: Pon 22 Paź 2012, 13:27 Temat postu: |
|
|
Wizaz_waw_pl napisał: | Wszyscy mówią, że nie lubią i nie chcą disco polo, ale niestety prawda jest taka, że przy disco polo i biesiadach ludzie najlepiej się bawią. |
Wizaz_waw_pl napisał: | A wiadomo, że i młodzi i starzy najlepiej się bawią przy disco polo. |
Nie generalizowałabym tak Wszyscy ludzie tzn. kto? Jacy ludzie?
Nie wiem jak u Ciebie, ale ja swoją rodzinę i znajomych dobrze znam i wiem przy czym bawią się najlepiej i uwierz nie jest to disco-polo Więc nie wrzucaj wszystkich pod jedną kreskę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|