Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

GARNITUR
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 91, 92, 93  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marlenqa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 21 Maj 2012, 9:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mój P. ma garnitur 2- cześciowy i nie zamierza zakładać tej ślubnej kamizelki z musznikiem czy muchą czy czymś tam jeszcze, bo mu się to nadzwyczajnie nie podoba, a ja go nie będę zmuszała bo jakoś też mi się to specjalnie nie podoba. skupimy się na krawacie- jak dla mnie móglby byc zupelnie normalny tylko np. jasny, ale P> stwierdził, ze moze być"wzorkowy" i będzie to jedyny mocny akcent ślubny w jego wykonaniu.

A garnitur kupiliśmy w zeszłym tygodniu, trochę wcześniej ale się opłacało.
P. ma problem bo marynarka musi mieć mniejszy rozmiar niż spodnie język a nie wszędzie chcą rozdzielać komplety, a i samo poszerzenie spodni nie wystarcza. trafiliśmy akurat na promocję -30% i można było brać mniejsza marynarkę do większych spodni. co prawda przyszła teściowa stwierdziła, że spodnie są za wąskie, a marynarka jest za krótka i rękawa też ale garnitur jest śliczny, w kolorze ciemnego granatu, który do mojej ecru sukienki będzie pasował idealnie, zapinany na dwa guziki- no po prostu szyty jak na niego, a tak się martwiliśmy że z jego garniturem będzie największy problem. a tu jeszcze zamiast 1400 to 990 zl- nie było się co zastanawiać. gatunkowo też bardzo dobry chociaż garnitur nie z wólczanki czy vistuli, tylko z eldorado. także wyszło prawdziwe eldorado

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 21 Maj 2012, 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marlenqa My też kupiliśmy garnitur Eldorado. Chociaż w Eldorado niestety nabyliśmy krawat w paru miejscach lekko zaciągnięty (będziemy reklamować, bo nie był tani).

Powrót do góry
marlenqa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czyżby Galaxy w Szczecinie język Masz rację rzeczy tam nie są za tanie, ale gatunkowo są dobrę- przynajmnie z tego co wynika na pierwszy rzut oka.
nam też podobala się tam jedna z koszul, która była od razu z krawatem ale nie było rozmiaru. mam prośbę możesz zobaczyć z jakiej firmy jest krawat?- pewnie z tej samej co koszule, a jeśli tak to sprawdzę czy mają swój sklep internetowy. może upoluję koszulę która tak nam się spodobała.

Z moim P. to ja mam problem. muszę go nieżle podejść żeby tak mu coś zasugerować aby mu się to spodobało hehe
KathyLaPoz- a myślałam, że my się tak pospieszyliśmy z kupnem garnitury, ale widze, że w tez już kupiliście chciaż ślub też bierzecie we wrześniu

Powrót do góry
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marlenqa Tak!! Tam kupiliśmy i dzisiaj z radością wymieniliśmy bez problemów krawat na inny (pani już szykowała się do zwrotu gotówki). Firmę producenta krawatów sprawdzę, jak będę w domu.
A garnitur kupiliśmy na Słonecznym, podobno tej samej firmy, której garnitury mają w Eldorado w Galaxy, ale nie sprawdzałam. Tam tez koszulę kupiliśmy zwykłą białą, duuużą i drooogą.
My tak wcześnie zaczęliśmy kupować, bo garnitur będzie potrzebny mojemu D. w tę sobotę na wesele mojego brata. Poza tym Połówek to kawał miśka i trzeba się trochę nachodzić, żeby mu coś odpowiedniego znaleźć - nie przewidywałam, że pójdzie Nam to tak gładko Very Happy

Powrót do góry
marlenqa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 7:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak, oni mają kilka punktów w szczecinie, mój teściu chciał kupić też u nich garnitur- czy też uszyć, bo można i pani odesłała go do sklepu puszysty pan na śląskiej uśmiech tam mają też ich garnitury tylko troszkę większe:) mój P. też jest niewymiarowy, może nie taki duży ale spodnie muszą być zawsze większe hehe
rzeczywiście ceny koszul były ciekawe Wink ale gatunkowo dobre więc nie szkoda kasy

Powrót do góry
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też mojemu D. nie żałuję na eleganckie ubrania oczko

Powrót do góry
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 24 Maj 2012, 16:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marlenqa napisał:
Czyżby Galaxy w Szczecinie język Masz rację rzeczy tam nie są za tanie, ale gatunkowo są dobrę- przynajmnie z tego co wynika na pierwszy rzut oka.
nam też podobala się tam jedna z koszul, która była od razu z krawatem ale nie było rozmiaru. mam prośbę możesz zobaczyć z jakiej firmy jest krawat?- pewnie z tej samej co koszule, a jeśli tak to sprawdzę czy mają swój sklep internetowy. może upoluję koszulę która tak nam się spodobała.

Z moim P. to ja mam problem. muszę go nieżle podejść żeby tak mu coś zasugerować aby mu się to spodobało hehe
KathyLaPoz- a myślałam, że my się tak pospieszyliśmy z kupnem garnitury, ale widze, że w tez już kupiliście chciaż ślub też bierzecie we wrześniu

marlenqa Sprawdziłam koszulę: firma nazywa się Herkules (100% bawełny doprowadzało mnie do szału podczas prasowania), a krawat Adriano Guinari

Powrót do góry
marlenqa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 25 Maj 2012, 7:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki KathyLaPoz:)

Powrót do góry
Majkon27
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 26 Maj 2012, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem Wam ze mi tez w ogole nie podoba sie ta biala kamizelka, do tego wydaje sie na to 300-400 zl co zaklada sie tylko raz. Ale jak tutaj zrobic aby lekko wyroznic sie ? bo Panna mloda wiadomo ma biala suknie, welon itp... i kazdy wie ze to Panna mloda choc moze i czasem wolala by inna kreacje albo zupelnie inny kolor, a facet co ma zrobic ? jak ubierze sie nie standaardowo wtopi sie w tlum i kazdy kto stanie kolo Panny mlodej bedzie wygladac jak potencjalny Pan mlody Smile macie jakis pomysl na to ? jak ominac biala kamizelke pytajnik a jednoczesnie wyrozniac sie ?

ADMINISTRATOR Wink

Tylko ten, kto ryzykuje, że posunie się w życiu za daleko, ma szansę przekonać się, jak daleko potrafi zajść
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Sob 26 Maj 2012, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolejny raz wybraliśmy się szukać P garnituru.
5 tygodni przed już w sumie można by.
Ostatecznie- jednak najbardziej mu się podoba śliczny garniak z Pawo- 98% wełny, 2% jedwabiu.
Mówi,że jest najlepszy- niestety- spodnie są tylko "pedalskie"- takie jak wąskie rurki. Seria z normalnymi się skończyła, zostały tylko pojedyncze sztuki w sklepie w Legnicy, Lublinie i Rudzie Śląskiej Evil or Very Mad Evil or Very Mad
W innyc sklepach- tak sobie. W Bytomiu fajne 2 garnitury- ale już po obniżce 1000zł, więc ponad nasze możliwości......

Pat.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 91, 92, 93  Następny
Strona 79 z 93

Skocz do: