Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pomarudźmy sobie... II
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 530, 531, 532  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcys08
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W odpowiednim dziale muszę się pożalić, bo znaleźliśmy domek, wszystko miało być idealnie, ogród wielki dla psa, 4 pokoje, cicha i przyjemna dzielnica gdzie sąsiedzi sie integrują. Wczoraj miała zapaść decyzja czy je możemy wziąść i niestety jak się okazało ktoś był przed nami, a jak w piątek się dowiadywałam to byliśmy 1 i dlatego decyzja miała być szybka... I dupa blada, od wczoraj jestem tak załamana, przestałam wierzyć już w powodzenie akcji NOWY DOM, bo mamy 3 miesiące wypowiedzenia z tego mieszkania więc patrząc na przód musiałoby się coś mega szybko znaleźć żeby wszystko się zgrało. Zależało mi na tym bardzo bo obecnie mamy 2 pokoje, a mój maż pracuje na noc, więc do południa odsypia, a jak przyjdzie na świat dziecko, nie będzie dla niego pokoiku i wszystko będzie musiało zostać umieszczone w sypialni, a wiadomo jak to przy dziecku spanie jego by wyglądało, to ja ciągle bym dreptała po coś do sypialni, to przewinąć, to po cos i tak by nie wysypiał się w ogóle. No i załamałam się bo przeraża mnie to wszystko, tak się nastawiłam, rodzice mieli przylecieć pomóc w remoncie i miało być idealnie. Jak widać los bywa przewrotny, przepłakałam wczoraj cały dzień, dziś od rana też bo od razu przestałam wierzyć w cokolwiek...
EHH smutnysmutny

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasami nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.. My w sumie pierwsze mieszkanie kupiliśmy, jakie nam się spodobało. Fakt, jedyne ale gdybyśmy poczekali kilka miesięcy, może już byśmy urządzali mieszkanie, a przy aktualnym stanie robót wątpię, czy w wyznaczony teraz termin wyrobią się;/ Za to jak teraz szukaliśmy jakiegoś do najmu, to po pierwszej nieudanej próbie (też nas ktoś wyprzedził), ale szybko znaleźliśmy lepszą ofertę (a właściciele tamtego mieszkania to jakieś buraki.. ). Na pewno jakiś ładny dom Wam wpadnie w oko. Na naszym przykładzie przekonałam się, że nie ma sensu się spieszyć z takimi decyzjami, a jak się na coś napali, to nie widzi się wad oferty. Lepiej coś wynająć na razie i szukać na spokojnie, aż znajdziecie naprawdę świetną ofertę.
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem wściekła jak osa Evil or Very Mad Zamówiłam sobie buty przez internet ( w sklepie już nie mieli rozmiaru) Wszystko pięknie ładnie, pieniądze przelane, paczka dotarła szybko.ALE otwieram paczkę a tu szok zamiast rozmiaru 38 dostałam 36 Shocked Evil or Very Mad No myślałam, że coś mnie trafi. Za telefon i dzwonię do nich. Oczywiście pani jakby mogła to by wcisnęła mi, że to moja wina Shocked Evil or Very Mad No myślałam, że babkę zabiję przez telefon. No, ale już sprawa załatwiona i jutro ma być druga paczka

Powrót do góry
koteczek2211
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juliette, ja oglądam na iitv.info, bez rejestracji uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marga napisał:
A dziękuję uśmiech.

Serdeczne gratulacje, dopiero zauważyłam suwaczek Very Happy
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 8:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja nie mam czasu ostatnio na nic, przede wszystkim na forum Evil or Very Mad ! I muszę pomarudzić, bo widzę, że tyle ciekawych rzeczy tu się dzieje: Marga w ciąży, Ruda kieckę już wybrała - a mnie to omija Evil or Very Mad Nie wspomnę o innych Laseczkach - ja już po prostu nie jestem w temacie smutny! A nadrobić to wszystko to łohoho uuueeeeeee nerwus !

Powrót do góry
Agata85
guru
guru

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marcyś, może czeka na Was jeszcze lepsze mieszkanko? Nie załamuj się, zobaczysz, że wszystko się ułoży!
Powrót do góry
Inka83
guru
guru

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tęczówka, myślę, że trzeba stworzyć newsletter forumowy, gdzie byłoby można znaleźć wszystkie najważniejsze wiadomości w pigułce. oczko

Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tęczówka napisał:
Marga w ciąży

Oho, widzę, że mnie też dużo ominęło! Też ostatnio nie mam czasu tu zaglądać smutny

Powrót do góry
Pralinka
guru
guru

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Już to widzę!

News dnia tylko u nas MARGA W CIĄŻY
a także:
- Ruda znalazła sukienkę
- Blondynka i Niunia jeszcze nie urodziły. Przyjmujemy zakłady która pierwsza
- Nheledore kupiła piórkowy stroik do włosów
- Ewelinka walczy z zapaszkiem kota w mieszkaniu

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 530, 531, 532  Następny
Strona 182 z 532

Skocz do: