|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marcys08 uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 13:14 Temat postu: |
|
|
W odpowiednim dziale muszę się pożalić, bo znaleźliśmy domek, wszystko miało być idealnie, ogród wielki dla psa, 4 pokoje, cicha i przyjemna dzielnica gdzie sąsiedzi sie integrują. Wczoraj miała zapaść decyzja czy je możemy wziąść i niestety jak się okazało ktoś był przed nami, a jak w piątek się dowiadywałam to byliśmy 1 i dlatego decyzja miała być szybka... I dupa blada, od wczoraj jestem tak załamana, przestałam wierzyć już w powodzenie akcji NOWY DOM, bo mamy 3 miesiące wypowiedzenia z tego mieszkania więc patrząc na przód musiałoby się coś mega szybko znaleźć żeby wszystko się zgrało. Zależało mi na tym bardzo bo obecnie mamy 2 pokoje, a mój maż pracuje na noc, więc do południa odsypia, a jak przyjdzie na świat dziecko, nie będzie dla niego pokoiku i wszystko będzie musiało zostać umieszczone w sypialni, a wiadomo jak to przy dziecku spanie jego by wyglądało, to ja ciągle bym dreptała po coś do sypialni, to przewinąć, to po cos i tak by nie wysypiał się w ogóle. No i załamałam się bo przeraża mnie to wszystko, tak się nastawiłam, rodzice mieli przylecieć pomóc w remoncie i miało być idealnie. Jak widać los bywa przewrotny, przepłakałam wczoraj cały dzień, dziś od rana też bo od razu przestałam wierzyć w cokolwiek...
EHH   _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 13:33 Temat postu: |
|
|
Czasami nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.. My w sumie pierwsze mieszkanie kupiliśmy, jakie nam się spodobało. Fakt, jedyne ale gdybyśmy poczekali kilka miesięcy, może już byśmy urządzali mieszkanie, a przy aktualnym stanie robót wątpię, czy w wyznaczony teraz termin wyrobią się;/ Za to jak teraz szukaliśmy jakiegoś do najmu, to po pierwszej nieudanej próbie (też nas ktoś wyprzedził), ale szybko znaleźliśmy lepszą ofertę (a właściciele tamtego mieszkania to jakieś buraki.. ). Na pewno jakiś ładny dom Wam wpadnie w oko. Na naszym przykładzie przekonałam się, że nie ma sensu się spieszyć z takimi decyzjami, a jak się na coś napali, to nie widzi się wad oferty. Lepiej coś wynająć na razie i szukać na spokojnie, aż znajdziecie naprawdę świetną ofertę. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzwoneczek maniak

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 14:47 Temat postu: |
|
|
Jestem wściekła jak osa Zamówiłam sobie buty przez internet ( w sklepie już nie mieli rozmiaru) Wszystko pięknie ładnie, pieniądze przelane, paczka dotarła szybko.ALE otwieram paczkę a tu szok zamiast rozmiaru 38 dostałam 36 No myślałam, że coś mnie trafi. Za telefon i dzwonię do nich. Oczywiście pani jakby mogła to by wcisnęła mi, że to moja wina No myślałam, że babkę zabiję przez telefon. No, ale już sprawa załatwiona i jutro ma być druga paczka _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
koteczek2211 moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 22:09 Temat postu: |
|
|
Juliette, ja oglądam na iitv.info, bez rejestracji  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aniusia maniak

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 22:11 Temat postu: |
|
|
| Marga napisał: | A dziękuję . |
Serdeczne gratulacje, dopiero zauważyłam suwaczek  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 8:10 Temat postu: |
|
|
A ja nie mam czasu ostatnio na nic, przede wszystkim na forum ! I muszę pomarudzić, bo widzę, że tyle ciekawych rzeczy tu się dzieje: Marga w ciąży, Ruda kieckę już wybrała - a mnie to omija Nie wspomnę o innych Laseczkach - ja już po prostu nie jestem w temacie ! A nadrobić to wszystko to łohoho uuueeeeeee ! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agata85 guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:35 Temat postu: |
|
|
| marcyś, może czeka na Was jeszcze lepsze mieszkanko? Nie załamuj się, zobaczysz, że wszystko się ułoży! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Inka83 guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:36 Temat postu: |
|
|
Tęczówka, myślę, że trzeba stworzyć newsletter forumowy, gdzie byłoby można znaleźć wszystkie najważniejsze wiadomości w pigułce.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:54 Temat postu: |
|
|
| Tęczówka napisał: | | Marga w ciąży |
Oho, widzę, że mnie też dużo ominęło! Też ostatnio nie mam czasu tu zaglądać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 14:57 Temat postu: |
|
|
Już to widzę!
News dnia tylko u nas MARGA W CIĄŻY
a także:
- Ruda znalazła sukienkę
- Blondynka i Niunia jeszcze nie urodziły. Przyjmujemy zakłady która pierwsza
- Nheledore kupiła piórkowy stroik do włosów
- Ewelinka walczy z zapaszkiem kota w mieszkaniu _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|