|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
basia.z bywalec

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 10:29 Temat postu: |
|
|
ruda_wiewiórka Kochana bordowy jest ładny i zawsze dobrze się prezentuje tylko często spotykany
Moja koleżanka też tak chciała bo będzie miała bukiet z ciemno czerwonych róż i jednak będą stroić sale całą na biało i tylko na stole młodych będą ciemno czerwone róże. Też fajny pomysł _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:28 Temat postu: |
|
|
ja wiem, chciałam żeby wszystko ze sobą współgrało nawet stroje świadkowych, ale chyba za dużo już by było tego wszystkiego... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basia.z bywalec

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 13:07 Temat postu: |
|
|
ruda_wiewiórka - wydaje mi się ze możesz spokojnie się jeszcze zastanowić masz masę czasu na takie decyzje jeszcze bordo jest ładne a co do dodatków trzeba uważać żeby nie przesadzić.. Mi dekoratorka mówiła że fajnie by było mieć na drugi dzień strój pod kolor sali ale pewnie mi się to nie uda :p
ważne żeby kwiaty pasowały bo bukiet ślubny będzie na stole głównym stał i musi pasować do reszty kwiatów to chyba najważniejsze _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 12:55 Temat postu: |
|
|
to przyznam nie przyszłoby mi do głowy :
czyli motyw czerwony
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 13:04 Temat postu: |
|
|
szczerze powiem- ojej  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Betka maniak

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 14:48 Temat postu: |
|
|
| Myślę, że to tylko na sesję. Nie sądzę, żeby ktoś się mordował w czasie ślubu i wesela w takich grubych rajstopach. A już kilkukrotnie spotkałam taki myk na zdjęciach z sesji właśnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 16:00 Temat postu: |
|
|
W ogóle nie podoba mi się pomysł z czerwonymi rajstopami. A fuj! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 19:34 Temat postu: |
|
|
Mnie też się nie podoba nie tylko na ślub zresztą - raz ubrałam czerwone rajstopy, zobaczyłam się w lustrze, stwierdziłam, że wyglądam jak bocian i do tej pory chyba w szafie leżą  _________________

Ostatnio zmieniony przez Kasztanowa dnia Czw 24 Maj 2012, 19:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 19:37 Temat postu: |
|
|
A mi się podobają Uwielbiam kolorowe rajty I jakbym miała krótką kieckę to bym się pokusiła o kilka zdjęć z pleneru w kolorowych rajstopach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 19:38 Temat postu: |
|
|
Kolorowe też lubię. Ale być flagą Polski z własnej inicjatywy?? Bo tak to wygląda _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|